Χαρακώθηκε αστυνομικός στο πρόσωπο, πέταξαν φωτοβολίδα στους Νέβιλ και Κάραγκερ! (vid)

Πολύ άσχημη τροπή πήρε η εισβολή των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» προτού οδηγηθεί σε αναβολή το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Χαρακώθηκε με μπουκάλι στο πρόσωπο αστυνομικός, ενώ, εκτοξεύτηκε φωτοβολίδα προς το μέρος όπου βρίσκονταν οι Νέβιλ και Κάραγκερ με το συνεργείο του SkySports! 



Χαρακώθηκε αστυνομικός στο πρόσωπο, πέταξαν φωτοβολίδα στους Νέβιλ και Κάραγκερ! (vid)

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στο «Ολντ Τράφορντ» για λόγους ασφαλείας οδηγήθηκε σε αναβολή, έπειτα από τις πρωτόγνωρες και κάκιστες σκηνές που σημειώθηκαν εκτός και εντός του γηπέδου, με την εισβολή εκατοντάδων οπαδών στον αγωνιστικό χώρο! 

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ θέλησαν να δείξουν ότι δεν αντέχουν άλλοι την οικογένεια των Γκλέιζερ στην ιδιοκτησία της αγαπημένης τους ομάδας, όμως, το έκαναν με λάθος τρόπο. 

Εισβάλλοντας στο γήπεδο, χαράκωσαν με σπασμένο μπουκάλι στο πρόσωπο αστυνομικό, προκάλεσαν φθορές, έσπασαν κάμερες, πήραν σημαιάκια του κόρνερ και έφτασαν σε σημείο να πετάξουν φωτοβολίδα προς το μέρος όπου βρίσκονταν οι Γκάρι Νέβιλ και Τζέιμι Κάραγκερ στο ειδικά διαμορφωμένο ανοιχτό στούντιο του SkySports! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης