Εισβολή οπαδών στο «Ολντ Τράφορντ», έκλεψαν σημαιάκια του κόρνερ και έσπασαν κάμερες! (pics & vids)

Η ειρηνική διαδήλωση κατά της οικογένειας Γκλέιζερ,,, ξέφυγε από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το μεσημέρι της Κυριακής, με τον κόσμο να πραγματοποιεί εισβολή εντός του «Ολντ Τράφορντ», να κλέβει τα σημαιάκια του κόρνερ και να σπάει κάμερες! «Μάχες» με τις δυνάμεις της Αστυνομίας, αναβλήθηκε το ντέρμπι λίγο μετά τις 19:30. 



Εισβολή οπαδών στο «Ολντ Τράφορντ», έκλεψαν σημαιάκια του κόρνερ και έσπασαν κάμερες! (pics & vids)

Σκηνές απείρου κάλλους το μεσημέρι της Κυριακής στο «Ολντ Τράφορντ», με χιλιάδες οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διαδηλώνουν έξω από το γήπεδο της ομάδας τους κατά της οικογένειας των Γκλέιζερ, ζητώντας την αποχώρηση των Αμερικανών από την ιδιοκτησία του κλαμπ. 

Ωστόσο, πραγματοποιήθηκε εισβολή και εντός του γηπέδου από δεκάδες οπαδούς, οι οποίοι μάλιστα έκλεψαν τα σημαιάκια του κόρνερ κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο! 

Ο ρέφερι της αναμέτρησης, Μάικλ Όλιβερ, φέρεται να αποχώρησε από το γήπεδο όταν ξέσπασαν οι φασαρίες, ενώ, οι δύο ομάδες μετά τις 18:00 ώρα Ελλάδας άρχισαν να επιχειρούν να μπουν στα πούλμαν για να φτάσουν από το Lowry Hotel στο «Ολντ Τράφορντ», δίχως όμως τελικά να μετακινηθούν... 

Λίγο μετά τις 19:30, παρά και το γεγονός πως η κατάσταση εντός και γύρω από το γήπεδο είχε ηρεμήσει, το ντέρμπι αναβλήθηκε και θα προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία... 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης