Το σόου του Χάβερτς και η σφραγίδα παραμονής της Μπράιτον (vids)

Δυο γκολ του Κάι Χάβερτς έδωσαν στην Τσέλσι μια πολύ άνετη νίκη απέναντι στη Φούλαμ με σκορ 2-0 δίχως να εντυπωσιάσει η ομάδα του Τούχελ που όμως εκτέλεσε άψογα ακόμα μια αποστολή της. Με το ίδιο σκορ η Μπράιτον επικράτησε της Λιντς στο «Amex» και σφραγίζει όπως όλα δείχνουν την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.  



Το σόου του Χάβερτς και η σφραγίδα παραμονής της Μπράιτον (vids)

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι λίγες μέρες μετά το 1-1 με την Ρεάλ στην Μαδρίτη για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και λίγες μέρες πριν από τον επαναληπτικό στο Λονδίνο, το σύνολο του Τούχελ έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε.

Ακόμα κι αν δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι, η Τσέλσι κατάφερε με γκολ σε κάθε ημίχρονο να φτάσει στο τελικό 2-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κάι Χάβερτς που στο 10ο λεπτό πλάσαρε από διαγώνια θέση έπειτα από τρομερή ενέργεια και κάθετη μπαλιά του Μέισον Μάουντ, ενώ, από εξίσου όμορφη ατομική προσπάθεια και ασίστ του Βέρνερ ήρθε και το δεύτερο γκολ στο 49'. Βέβαια, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είχε σημειωθεί η μεγαλύτερη στιγμή της Φούλαμ που λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, όμως τα τρομερά αντανακλαστικά του Μεντί αποσόβησαν το γκολ για τους «cottagers». 

Στο +6 με ματς περισσότερο από την Γουέστ Χαμ η Τσέλσι όσον αφορά την υπόθεση της τετράδας για φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία η Φούλαμ μετά και από αυτό το αποτέλεσμα...

Στο Amex, η Μπράιτον κατάφερε να πάρει τεράστια νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στην Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα και να φτάσει στο +10 από την ζώνη του υποβιβασμού, δείχνοντας και την επόμενη σεζόν θα είναι ανάμεσα στους 20 του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Τα τέρματα των «γλάρων» του Γκρέιαμ Πότερ πέτυχαν οι Γκρος (14' πεν.) και Γουέλμπεκ (79'), με τον Άγγλο να κάνει τρομερή ενέργεια στην περιοχή με κατέβασμα της μπάλας, αλλαγή κατεύθυνσης και πολύ δυνατό τελείωμα!

 


 

Κώστας Ζάλιαρης