Ο Τούχελ δείχνει... stop στους Ισπανούς!

Την εξαιρετική του παράδοση απέναντι στις ισπανικές ομάδες συνέχισε ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση της Τσέλσι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γερμανό να φτάνει τις 7 αναμετρήσεις δίχως ήττα και να φιλοδοξεί να συνεχίσει το σερί του και την επόμενη εβδομάδα.  



Ο Τούχελ δείχνει... stop στους Ισπανούς!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε ο Τόμας Τούχελ να δώσει συνέχεια στο σερί που τον θέλει να μην ηττάται ποτέ από ισπανικές ομάδες, μετρώντας πλέον 3 νίκες και 4 ισοπαλίες απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Άξιο αναφοράς είναι μάλιστα πως δεν έχει βρεθεί ποτέ αντιμέτωπος με την Μπαρτσελόνα, την οποία ούτε φέτος θα συναντήσει, καθώς η πρώην ομάδα του, Παρί Σεν Ζερμέν φρόντισε να την αποκλείσει από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Αν μάλιστα ο Γερμανός κατορθώσει να μην χάσει και την επόμενη εβδομάδα, στην Αγγλία και το «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Ρεάλ, θα οδηγήσει την Τσέλσι στον τελικό του Champions League, για πρώτη φορά έπειτα από 9 χρόνια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματά του κόντρα στους Ισπανούς:

  1. Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2

  2. Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

  3. Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι 0-1

  4. Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ 2-2

  5. Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης 3-0

  6. Ρεάλ – Παρί Σεν Ζερμέν 2-2

  7. Ρεάλ – Τσέλσι 1-1

Εύκολα διαπιστώνει κανείς πως κοινό χαρακτηριστικό όλων των επικρατήσεων του Τόμας Τούχελ είναι το μηδέν παθητικό της ομάδας του.

Στις υπόλοιπες συναντήσεις του με την Ρεάλ Μαδρίτης έχει δεχθεί 7 γκολ, εκ των οποίων τα 5 έχουν προέλθει από τον Καρίμ Μπενζεμά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ