Οι ημιτελικοί του UEFA Europa League ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρόμα και Βιγιαρεάλ – Άρσεναλ είναι τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του UEFA Europa League που θα αναμετρηθούν την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου για μια θέση στον μεγάλο τελικό, που θα γίνει στo Γκντανσκ, στην Πολωνία. Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV, όπως και οι αγώνες ρεβάνς που θα πραγματοποιηθούν στις 6 Μαΐου.  



Οι ημιτελικοί του UEFA Europa League ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Όλη η αγωνιστική δράση θα καλυφθεί δημοσιογραφικά από την εκπομπή UEFA Europa League Show με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, με ζωντανές συνδέσεις με τα δύο γήπεδα που θα διεξαχθούν τα ματς της βραδιάς. Στις 21.00 λίγο πριν από τη σέντρα των αγώνων, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα συντονιστούν στην εκπομπή UEFA Europa League Show για να μάθουν όλα τα τελευταία νέα και των τεσσάρων ομάδων, το κλίμα στους πάγκους, αλλά και τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν οι προπονητές. Και οι δύο αναμετρήσεις θα αρχίσουν στις 22.00.

Την Μεγάλη Πέμπτη 29/4 στο «Ολντ Τράφορντ» το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποδέχεται τη Ρόμα, σε μια προσπάθεια να πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Στην περιγραφή του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρόμα θα είναι ο Πέτρος Δριτσάκος (COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT4K, 22.00)

Στο «Θεράμικα» η Βιγιαρεάλ θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ, με κεντρικό πρόσωπο τον προπονητή των Ισπανών, Ουνάι Έμερι, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με τους «κανονιέρηδες» με τους οποίους είχε φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης, το 2019. Τον αγώνα Βιγιαρεάλ-Άρσεναλ θα περιγράψει ο Τόλης Χριστοφοράκης (COSMOTE SPORT2HD, 22.00).

Μετά τη λήξη των δύο αγώνων (00.00), το UEFA Europa League Show επιστρέφει για τη σύνοψη όσων έγιναν στη βραδιά, τα καλύτερα στιγμιότυπα και την ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων. Ο Μάνος Σπανόπουλος θα μεταφέρει τις αντιδράσεις των ομάδων, αλλά και των πρωταγωνιστών από το χώρο των Social Media.

Την Πέμπτη 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες ρεβάνς Ρόμα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00, COSMOTE SPORT 1HD) και Άρσεναλ - Βιγιαρεάλ (22:00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT4K), που θα αναδείξουν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού του UEFA Europa League.