Υπερπλήρης η Σίτι για το αβαντάζ και το... όνειρο του τελικού

Με όλα τα «όπλα» στην διάθεσή του προετοίμασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα την Μάντσεστερ Σίτι για τον ημιτελικό με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι... Παρών ο Μπαπέ για τους αποψινούς γηπεδούχους...   



Υπερπλήρης η Σίτι για το αβαντάζ και το... όνειρο του τελικού

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, για πρώτη φορά την φετινή σεζόν, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, με άμεση συνέπεια να διαθέτει την δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση, με βασικό στόχο την απόκτηση ενός πλεονεκτήματος ενόψει της ρεβάνς, σε μία εβδομάδα από τώρα, στο «Έτιχαντ».

Ο Tζον Στόους εξέτισε την τιμωρία του στον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στην Τότεναμ και πλέον μπορεί να επιστρέψει, παρά το γεγονός πως σκόρερ του νικητήριου τέρματος στο «Γουέμπλεϊ» ήταν ο άνθρωπος που τον αντικατέστησε, Εμερίκ Λαπόρτ.

Επιπλέον, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έχει συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή της ομάδας που ταξίδεψε στην Γαλλία, ενώ οι Έντερσον, Ζιντσένκο και Γκαμπριέλ Ζεσούς δεν αγωνίστηκαν στον νικηφόρο τελικό της Κυριακής και αναμένεται να επιστρέψουν στην βασική εντεκάδα στην αποψινή αναμέτρηση.

Στις επιστροφές των προαναφερθέντων συμπεριλαμβάνονται και οι Μεντί, Φεράν Τόρες και Μπερνάρντο Σίλβα, οι οποίοι με εξαίρεση τον τελευταίο, έχουν πάρει τις απαραίτητες ανάσες.

Οι επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, σε συνδυασμό με την δυνατότητα χρησιμοποίησης και του Κουν Αγουέρο, καθιστούν άπαντες ευχαριστημένους στους «πολίτες». 

Αν η Μάντσεστερ Σίτι διατηρήσει την φόρμα των τελευταίων αναμετρήσεών της στο Champions League, όπου στα 8 από τα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές, θα αυξήσει σοβαρά τις πιθανότητές που την θέλουν να προκρίνεται στον τελικό του Champions League.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ