Η Γουλβς... πάσχει επιθετικά

Ιδιαίτερα προβληματική ήταν η εικόνα της Γουλβς στην αναμέτρηση με την Μπέρνλι όπου υπέπεσε στην πιο βαριά εντός έδρας ήττά της στην σεζόν (0-4), δίχως καν να προσπαθήσει να αντιστρέψει την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο... Η αδυναμία δημιουργίας τελικών ευκαιριών προς το στόχο και η παραμονή που ήρθε με χειρότερη επίδοση από πέρυσι... 



Η Γουλβς... πάσχει επιθετικά

Το χειρότερό της ενενηντάλεπτο με διαφορά πραγματοποίησε στο «Μολινό» η Γουλβς απέναντι στην Μπέρνλι, με την ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο, να πηγαίνει στην ανάπαυλα με το εις βάρος της 3-0 και να μην επιχειρεί να αλλάξει καν την εικόνα της στα επόμενα 45 λεπτά που ακολούθησαν...

Η Γουλβς δεν πραγματοποίησε ούτε μία τελική προσπάθεια εντός στόχου στο δεύτερο 45λεπτο της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα ο Νικ Πόουπ να περάσει άνετα ένα ολόκληρο 45λεπτο, καθώς δεν χρειάστηκε να επέμβει, παρά μόνο για δύο φορές που έλαβαν χώρα στο πρώτο ημίχρονο!

Παρόλα αυτά, η κακή επιθετική λειτουργία της Γουλβς δεν έκανε την εμφάνισή της μόνο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, αλλά διατηρείται στα 11 από τα 16 τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. 

Σε αυτά, δεν έχει κάνει ούτε μία τελική προσπάθεια εντός στόχου σε ένα από τα δύο ημίχρονα κάθε αναμέτρησης.

Το γεγονός αυτό έχει σημειωθεί 6 φορές στο πρώτο ημίχρονο και 5 φορές στο δεύτερο, με την Γουλβς να έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  1. Γουλβς-Μπέρνλι 0-4

  2. Φούλαμ-Γουλβς 0-1

  3. Άστον Βίλα-Γουλβς 0-0

  4. Μάντσεστερ Σίτυ- Γουλβς 4-1

  5. Γουλβς-Λιντς 1-0

  6. Σαουθάμπτον-Γουλβς 1-2

  7. Γουλβς-Σαουθάμπτον 0-2

  8. Γουλβς-Λέστερ 0-0

  9. Κρίσταλ Πάλας-Γουλβς 1-0

  10. Τσέλσι-Γουλβς 0-0

  11. Κόρλεϊ-Γουλβς 0-1

Όλο αυτό μεταφράζεται σε 495 αγωνιστικά λεπτά δίχως τελική προσπάθεια, από τα συνολικά 1440 που έχει δώσει τους τελευταίους 3 μήνες. 

Παρ' όλα αυτά, αγωνιζόμενη κυνικά έχει κατορθώσει να εξασφαλίσει την παραμονή της, με συγκομιδή 17 βαθμούς μικρότερη από την περσινή (59 πέρυσι), με 5 ματς να υπολείπονται.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ