Η στιγμή που ο ρέφερι σταματάει το ματς για να πιεί νερό ο Φοφανά! (vid)

Ο Γουέσλεϊ Φοφανά είδε τον ρέφερι και τους αντιπάλους του στο ματς της Λέστερ με την Κρίσταλ Πάλας να τον περιμένουν για να πιεί λίγο νερό με ισοτονικό και να μπορέσει να συνεχίσει, μόλις νύχτωσε και μπορούσε να «σπάσει» την νηστεία του Ραμαζανιού.  



Η στιγμή που ο ρέφερι σταματάει το ματς για να πιεί νερό ο Φοφανά! (vid)

Ο Γάλλος αμυντικός των «αλεπούδων» για δεύτερο σερί ματς προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του δίχως να έχει πιεί ή να έχει φάει κάτι, καθώς ακολουθεί τον κανόνα του Ραμαζανιού για την νηστεία από την ανατολή μέχρι και τη δύση του ηλίου.

Κι αν στο παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ αντικαταστάθηκε στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα για να μην εξαντληθεί, το βράδυ της Δευτέρας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας βρήκε ευκαιρία σε συνεννόηση με τον διαιτητή αλλά και τον πορτιέρε των Λονδρέζων, Γκουαΐτα, να πιεί νερό με ισοτονικό στη μισή ώρα αγώνα, όταν πλέον είχε νυχτώσει.

Αμέσως τους ευχαρίστησε στο γήπεδο και έγραψε κιόλας στα social media: «Ευχαριστώ την Πρέμιερ, την Πάλας και τον Γκουαΐτα που μου επέτρεψαν να “σπάσω” τη νηστεία μου κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό κάνει το ποδόσφαιρο πιο όμορφο...». 

 

 

In the 34th minute during Leicester v Palace, there was a pause in play so Wesley Fofana could break his Ramadan fast after not eating or drinking in daylight hours 🙌🙌

Δημοσιεύτηκε από Match of the Day στις Τρίτη, 27 Απριλίου 2021

 

Κώστας Ζάλιαρης