Τσέλσι: «Το μετανιώσαμε, θα διορθώσουμε τη σχέση με τους οπαδούς»

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση, η Τσέλσι θέλησε να τονίσει προς τον κόσμο της ότι μετάνιωσε για την συμμετοχή της στην European Super League, ανέφερε πως εξ αρχής ήταν διστακτική για το πρότζεκτ που της είχε παρουσιαστεί, δελεάστηκε από τις υπόλοιπες ομάδες για μια Λίγκα με τους καλύτερους, ενώ, ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής οι οπαδοί θα έχουν «φωνή»! 



Τσέλσι: «Το μετανιώσαμε, θα διορθώσουμε τη σχέση με τους οπαδούς»

Οι «μπλε» του Λονδίνου δεν είχαν καταφέρει να τοποθετηθούν δημόσια για το θέμα που συντάραξε το ποδόσφαιρο στα τέλη της περασμένης εβδομάδς με την ίδρυση της European Super League, τη συμμετοχή της Τσέλσι στα ιδρυτικά στελέχη και τελικά την πρώτη αποχώρηση από το πλάνο έπειτα από τις έντονες διαμαρτυρίες του κόσμου το βράδυ της Τρίτης πριν από το ματς με την Μπράιτον. 

Σε ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς μαζί με μέλη της διοίκησης, τονίζονται μεταξύ άλλων: 

  • «Στόχος μας είναι η Τσέλσι να γίνεται συνεχώς καλύτερη και να είναι ανάμεσα στα κορυφαία κλαμπ»
  • «Πάντοτε ακούμε τους οπαδούς όμως αυτή τη φορά λόγω των συνθηκών και του ότι έπρεπε να παραμείνει κρυφό δεν καταφέραμε να το επικοινωνήσουμε» 
  • «Από τις αντιδράσεις κάναμε ένα βήμα πίσω για να το ξανασκεφτούμε και τελικά αποσύραμε τη συμμετοχή μας» 
  • «Επίσης αναλογιστήκαμε αν τελικά ήταν η ESL μια διοργάνωση που θα τηρούσε τις αξίες του αθλητισμού, γι' αυτό και είχαμε αμφιβολίες εξ αρχής. Θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι κάτι που θα συνεχίσει να επιτρέπει στις ομάδες και τον κόσμο τους να ονειρεύονται επιτυχίες» 
  • «Ο ιδιοκτήτης και η διοίκηση αισθάνονται πως ήταν μια απόφαση που δεν έπρεπε να πάρουμε και το έχουμε μετανιώσει» 
  • «Όλοι ενεργούμε από καρδιάς για το καλό της Τσέλσι και πρέπει να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία με την κοινότητα για όλα τα θέματα τα οποία πολεμάει από καιρό και ο ιδιοκτήτης, απέναντι στον ρατσισμό, την ομοφοβία και τα υπόλοιπα φαινόμενα». 
  • «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διορθωθεί η σχέση μας με τους οπαδούς» 
  • «Η Τσέλσι ήταν εδώ πριν από εμάς, θα είναι και μετά από εμάς. Εμείς πρέπει να διασφαλίσουμε το παρόν, να χτίσουμε για το μέλλον και να φροντίσουμε όσο θα είμαστε εδώ, να είμαστε επιτυχημένοι».

Κώστας Ζάλιαρης