Τέλος τα χρήματα της ESL από την JP Morgan, γλιτώνουν την τιμωρία από την UEFA οι 12!

Η JP Morgan έβαλε... οριστική ταφόπλακα στην European Super League με την απόσυρσή της από το πρότζεκτ για το οποίο είχε συμφωνήσει να χορηγήσει με 4 δισεκατομμύρια ευρώ! Απόφαση να μην τιμωρήσει τις 12 ομάδες που προσπάθησαν να φτιάξουν την ESL πήρε η UEFA...Τέλος τα χρήματα της ESL από την JP Morgan, γλιτώνουν την τιμωρία από την UEFA οι 12!

Η αμερικανική τράπεζα που είχε αναλάβει να χορηγήσει με 4 δισεκατομμύρια ευρώ ώστε να στηρίξει το πλάνο της κλειστής Λίγκας των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ που θα άλλαζε την συνέχιση της ποδοσφαιρικής ιστορίας, ανακοίνωσε πως αποσύρεται κι εκείνη.

Μετά την μαζική έξοδο των συλλόγων που είχαν συμφωνήσει να συμμετέχουν στην ESL, η JP Morgan το μεσημέρι της Παρασκευής γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να διαθέσει πλέον χρήματα γι' αυτό το σκοπό και μάλιστα τόνισε:

«Κρίναμε πολύ λάθος την περίσταση και τον αντίκτυπο που είχε αυτό το εγχείρημα στον κόσμο του ποδοσφαίρου... Θα μάθουμε από αυτό».

Επιπλέον, η εκτελεστική επιτροπή της UEFA μετά και τη συνεδρίαση που έκανε την Παρασκευή ώστε να πάρει αποφάσεις και για τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν το Euro του καλοκαιριού, αποφάσισε να μην επιβληθεί καμία τιμωρία στους 12... αντάρτες. του παντελώς αποτυχημένου πλάνου της European Super League. 

Κώστας Ζάλιαρης