Το «Γουέμπλεϊ» πήρε ακόμα ένα ματς του Euro

Ένα παιχνίδι επιπλέον κατάφερε να εξασφαλίσει το «Γουέμπλεϊ» για το φετινό Euro και πιο συγκεκριμένα για τη φάση των «16», μετά τις αλλαγές που ανακοίνωσε η UEFA με τον αποκλεισμό των Μπιλμπάο και Δουβλίνου, την είσοδο της Σεβίλλης αλλά και τα περισσότερα ματς που πήρε η Αγία Πετρούπολη. 

Advertisement
Το «Γουέμπλεϊ» πήρε ακόμα ένα ματς του Euro

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε γνωστό πως το «Γουέμπλεϊ» και το γήπεδο της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη αναλαμβάνουν περισσότερα παιχνίδια από αυτά που είχαν αρχικά προγραμματιστεί.

Το Δουβλίνο και το Μπιλμπάο βγήκαν οριστικά εκτός αφού δεν μπορούσαν να εγγυηθούν ότι τα γήπεδά τους θα έχουν κόσμο στο Euro, σε αντίθεση με το Μόναχο που θα μπορεί να βάλει 14.500 οπαδούς.

Πιο αναλυτικά, τα τέσσερα παιχνίδια που θα λάμβαναν χώρα στο Μπιλμπάο θα μεταφερθούν όλα στην Σεβίλλη, η οποία μπήκε στο κάδρο των αναμετρήσεων του Euro 2020.

Από εκεί και πέρα, τα τρία παιχνίδια του 5ου ομίλου που ήταν να γίνουν στο Δουβλίνο μεταφέρονται στο Saint Petersburg Stadium που θα έχει και τρία ματς του Β' ομίλου όπως επίσης και προημιτελικό.

Το παιχνίδι που θα είχε το Δουβλίνο για τη φάση των «16», προστίθεται σε αυτά που ήδη είχε αναλάβει το «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου.

Κώστας Ζάλιαρης