Έξαλλος με την ιδιοκτησία της Λίβερπουλ ο Κλοπ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν έξαλλος και αναζητούσε τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ την Τρίτη για να μιλήσει μαζί τους και να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της European Super League, προτού τελικά το βράδυ οι «κόκκινοι» αποχωρήσουν από την Λίγκα μαζί με όλες τις υπόλοιπες αγγλικές ομάδες. 



Έξαλλος με την ιδιοκτησία της Λίβερπουλ ο Κλοπ!

Όπως αναφέρει η εγκυρότατη συνδρομητική ιστοσελίδα theAthletic, ο Κλοπ που από το βράδυ της Δευτέρας στο περιθώριο της αναμέτρησης με την Λιντς είχε ξεκαθαρίσει πως ήταν κάθετα αντίθετος με την συμμετοχή της Λίβερπουλ στην ESL και δεν είχε ιδέα ούτε εκείνος, ούτε οι παίκτες του για το deal του Τζον Χένρι, ήταν ... έξαλλος με την ιδιοκτησία του κλαμπ. 

Μάλιστα, ζητούσε να έχει επικοινωνία με το μεγάλο αφεντικό για να ξεκαθαρίσουν το θέμα, να τονίσει στον Χένρι τη στάση του και να του αναφέρει πως εκείνος έβαλε σε τεράστιο κίνδυνο τον δεσμό ανάμεσα στην ομάδα και τον κόσμο της. 

Όλα αυτά, προτού τελικά η Λίβερπουλ αποχωρήσει από την ESL το βράδυ της Τρίτης και οι παίκτες με μπροστάρη τον Τζόρνταν Χέντερσον πάρουν θέση δημοσίως για το πραξικόπημα που απέτυχε παταγωδώς μέσα σε ένα 48ωρο...

Κώστας Ζάλιαρης