Έξω Σίτι και Άρσεναλ, το πηγαίνουν για διάλυση!

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ μετά την Τσέλσι αποφάσισαν ν' αποχωρήσουν από την European Super League και οι ομάδες της Λίγκας φαίνεται πως θα συζητήσουν το ενδεχόμενο να... το διαλύσουν άμεσα, αφού ήδη οι ρωγμές στο εσωτερικό της προσπάθειας που έκαναν, οδήγησαν σε καθοριστικό ράγισμα! 



Έξω Σίτι και Άρσεναλ,  το πηγαίνουν για διάλυση!

Περίπου δυο μέρες φαίνεται πως ήταν η ... ζωή της ESL την οποία ίδρυσαν και ανακοίνωσαν 12 μεγάλες ομάδες της Ευρώπης το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, συνταράσσοντας το ποδόσφαιρο και προκαλώντας αντιδράσεις που έφτασαν μέχρι και τις Κυβερνήσεις των χωρών! 

Οι οπαδοί βγαίνουν στους δρόμους, διαδηλώνουν, το ποδόσφαιρο δίνει μάχη για να διατηρήσει τις αξίες του στα 150 χρόνια ύπαρξής του και φαίνεται πως αυτή η μάχη οδηγεί σε μεγάλη νίκη! 

Με παίκτες και προπονητές των κλαμπ να εναντιώνονται στα αφεντικά τους, τα οποία δεν είχαν ενημερώσει κανέναν για τις προθέσεις τους και για το σχέδιο που είχαν φτιάξει, η ESL οδηγείται από τώρα... στο κενό. 

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα μετά και την αποχώρηση της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και της Άρσεναλ, έχοντας πάρει το παράδειγμα της Τσέλσι που έφυγε πρώτη, τα κλαμπ συζητούν πλέον για να τελειώσουν κάπου εδώ το πρότζεκτ με απόλυτη αποτυχία! 

Κώστας Ζάλιαρης