Ο Πέρεθ στην ανοησία της χρονιάς: «Να μειωθεί η διάρκεια των αγώνων για να... βλέπουν οι ηλικίες 16-24»!

Ανάμεσα στα υπόλοιπα τρομερά πράγματα που είπε ο Φλορεντίνο Πέρεθ και τα περί... προστασίας του ποδοσφαίρου με την European Super League αντί να κοιτάξει κατάματα τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία του αθλήματος, ο πρόεδρος της Ρεάλ μίλησε για μείωση της χρονικής διάρκειας των αγώνων! Ευφυέστατη απάντηση από τον Γκάρι Λίνεκερ...



Ο Πέρεθ στην ανοησία της χρονιάς: «Να μειωθεί η διάρκεια των αγώνων για να... βλέπουν οι ηλικίες 16-24»!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε τον κόσμο ν' απορεί με τα λεγόμενά του σε συνέντευξη που παραχώρησε όντας πλέον ο πρόεδρος της European Super League, η οποία ιδρύθηκε από 12 μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και... είναι άγνωστο αν όντως θα υπάρξει ως μια νέα διοργάνωση ή όχι. 

Ανάμεσα στα υπόλοιπα που ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ, τόνισε πως: «Οι ηλικίες 16-24 ετών δεν ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το ποδόσφαιρο γιατί κρατάει πολύ και γι' αυτό είτε θα αποδεχθούμε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον, είτε θα πρέπει να μειώσουμε την διάρκεια των ματς»

Ο Γκάρι Λίνεκερ του βρήκε την λύση πολύ εύκολα και έδωσε απάντηση μέσω social media, φυσικά απολύτως ειρωνικά, γράφοντας: «Ας το πάμε με 5λεπτα ημίχρονα και 45 λεπτά διαφημίσεις στο ενδιάμεσο»

 

 

Κώστας Ζάλιαρης