Ο Κλοπ εξέθεσε τα αφεντικά της Λίβερπουλ: «Πάνω απ' όλα η ομάδα, δεν γνωρίζαμε τίποτα»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ με τα λεγόμενά του στις κάμερες λίγο πριν το ματς με την Λιντς εξέθεσε τους ιδιοκτήτες της ομάδας του, ξεκαθάρισε πως δική του πρόθεση είναι να βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, βάζει το κλαμπ και τους οπαδούς πάνω απ' όλα και τόνισε πως ούτε εκείνος, ούτε οι παίκτες του γνώριζαν για την European Super League! 



Ο Κλοπ εξέθεσε τα αφεντικά της Λίβερπουλ: «Πάνω απ' όλα η ομάδα, δεν γνωρίζαμε τίποτα»!

Ο Kloppo προετοίμασε τους «κόκκινους» για το εκτός έδρας ματς με την Λιντς και από το απόγευμα της Κυριακής παρακολουθεί τις εξελίξεις με την κλειστή Λίγκα που θέλουν να δημιουργήσουν 12 μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, με την Λίβερπουλ και τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της Fenway Sports Group να είναι εκ των ιδρυτικών στελεχών! 

«Δεν το γνώριζα ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες μου... Θα δούμε τι θα γίνει, ασφαλώς όλα τα δεδομένα είναι στον Τύπο και τα διαβάζουμε... Δεν έχει αλλάξει κάτι στις δικές μου απόψεις, θέλω να βρίσκομαι στο Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει πάντοτε πάνω απ' όλα να είναι ο σύλλογος και οι οπαδοί του.

Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα μπει κανένα εμπόδιο στη σχέση ομάδας - κόσμου γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε να βρεθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι παίκτες μας δεν έφταιξαν σε τίποτα, δεν συμμετείχαν σε τίποτα... Δεν είχε κανείς μας εμπλοκή στις διαδικασίες» ήταν τα λόγια του Κλοπ.  

 

 

Κώστας Ζάλιαρης