Νίκησε εν μέσω... σοκ στο ποδόσφαιρο (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με δυο γκολ από το 84' και μετά, επικράτησε 3-1 της Μπέρνλι στο «Ολντ Τράφορντ», τη στιγμή που ο δημοσιογραφικός κόσμος προσπαθούσε να μάθει τι συνέβαινε με την είδηση για την European Super League που τάραξε το ποδόσφαιρο! Συμμετέχουν ως... ιδρυτικό στέλεχος οι «κόκκινοι διάβολοι» στην ESL. Στο φινάλε ισοφάρισε σε 1-1 η Άρσεναλ την Φούλαμ στο «Έμιρεϊτς».  



Νίκησε εν μέσω... σοκ στο ποδόσφαιρο (vids)

Στο 49ο λεπτό του αγώνα με τον οποίο ελάχιστος κόσμος ασχολήθηκε λόγω των όσων συνέβαιναν την ίδια ώρα με την European Super League, ο Μέισον Γκρίνγουντ άνοιξε το σκορ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των Σο, Ράσφορντ και Μπρούνο Φερνάντες, με τον Πορτογάλο ν' αφήνει τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του για να φτάσει στον Άγγλο επιθετικό.

Η απάντηση ήρθε άμεσα με την κεφαλιά του Τζέιμς Ταρκόφσκι στο 50' για το 1-1, το οποίο έμοιαζε να είναι και τελικό σκορ, ωστόσο, ο Μέισον Γκρίνγουντ θα κατάφερνε να κλέψει όλη τη δόξα και να χαρίσει τη νίκη στην Γιουνάιτεντ. Στο 84' από πλάγια δεξιά έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε μπερδεύοντας τον Πίκοκ – Φάρελ για το 2-1, με τον Καβάνι στο 93' να πλασάρει σε κενή εστία από ασίστ του Φαν ντε Μπεεκ για το τελικό 3-1 της αναμέτρησης στο Μάντσεστερ. Έπαιξαν καλά, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι οι «clarets» που δεν έχουν ξεφύγει από τον κίνδυνο υποβιβασμού.

Αυτά, στη σκιά της είδησης πως η Γιουνάιτεντ και άλλοι πέντε αγγλικοί σύλλογοι έχουν συμφωνήσει για την European Super League που ταράζει τα νερά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και διαμορφώνει νέο σκηνικό, ανοίγοντας τεράστια κόντρα με την UEFA αλλά και τις Λίγκες που απειλούν με διαγραφή των ομάδων!

 

 

 

Στο παιχνίδι που διεξήχθη νωρίτερα στο «Έμιρεϊτς», η Φούλαμ απείχε μερικά δευτερόλεπτα από μια τεράστια νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες επιβίωσης στην κατηγορία, όμως, ο Ενκέτια την «πλήγωσε» γράφοντας το 1-1 στην τελευταία φάση.

Η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ σκόραρε με τον Μάτζα στο 60' από την άσπρη βούλα έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Λεμινά από τον Γκάμπριελ. Αυτή ήταν και η μοναδική τελική των φιλοξενούμενων στον αντίπαλο στόχο, σε ένα ματς που γενικότερα δεν παρουσίασε ποτέ κάτι ποιοτικό...

Οι «κανονιέρηδες» που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ήταν δυνατόν να τους ακυρωθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο για οφσάιντ... φτέρνας στον Σακά, ισοφάρισαν με τον Ενκέτια από κοντά έπειτα από αδύναμη απόκρουση του Αρεολά σε προσπάθεια του Θεμπάγιος. Στο -6 από τις θέσεις της σωτηρίας και με παιχνίδια περισσότερα η Φούλαμ μετά από το σημερινό ματς, στην 9η θέση η Άρσεναλ που απλά κρατιέται εντός 10άδας...

 

Κώστας Ζάλιαρης