UEFA Europa League: Οι αγώνες ρεβάνς για πρόκριση στα ημιτελικά αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Αποκλειστικά στην COSMOTE TV έρχονται την Πέμπτη 15/4 οι αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa Leagueπου θα καθορίσουν τις 4 ομάδες που θα μπουν στην τελική ευθεία για το Γκντανσκ. Η σέντρα για τα ματς θα δοθεί στις 22.00, με τα κανάλια COSMOTE SPORT να μεταφέρουν στους συνδρομητές όλο το ρεπορτάζ από τη δράση της ημέρας.  



UEFA Europa League: Οι αγώνες ρεβάνς για πρόκριση στα ημιτελικά αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να «κλειδώσει» τη συμμετοχή της στα ημιτελικά, κόντρα στη Γρανάδα, την οποία νίκησε στην Ισπανία με 2-0 (22.00, COSMOTE SPORT 2HD). Η Ρόμα, μετά το 2-1 στην Ολλανδία, έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς με τον Άγιαξ, που θα γίνει στην «αιώνια πόλη» (22.00, COSMOTE SPORT 7HD & COSMOTE SPORT 4K).

Την ίδια ώρα η Άρσεναλ ταξιδεύει στην Πράγα για το ματς με τη Σλάβια (22.00, COSMOTE SPORT 3HD), ενώ η Βιγιαρεάλ θα φιλοξενήσει τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ (22.00, COSMOTE SPORT 8HD).

Η εκπομπή «UEFA Europa League Show» με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα θα «συνοδεύσει» και σε αυτή τη φάση τους τηλεθεατές μεταδίδοντας, πριν και μετά από τη σέντρα, όλο το ρεπορτάζ των αγώνων (21.00 & 00.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Για άμεση ενημέρωση από τη δράση των 4 γηπέδων οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Λεπτό προς Λεπτό» με τον Πέτρο Δριτσάκο (22.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 15/4 (22:00):

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γρανάδα - COSMOTE SPORT 2HD

Ρόμα-Άγιαξ - COSMOTE SPORT 7HD & COSMOTE SPORT 4K

Σλάβια Πράγας-Άρσεναλ - COSMOTE SPORT 3HD

Βιγιαρεάλ Ντινάμο-Ζάγκρεμπ - COSMOTE SPORT 8HD