Φούλαμ: Η τραγική εντός έδρας επίδοση και η επιθετική δυστοκία

Tην χειρότερη εντός έδρας επίδοση στην Premier League διαθέτει αδιαμφισβήτητα η Φούλαμ, η οποία απέδειξε για ακόμη μία φορά στην αναμέτρηση με την Γουλβς (0-1) πως η επιθετική της δυστοκία είναι αυτή που πιθανώς θα την οδηγήσει στην Championship.  



Φούλαμ: Η τραγική εντός έδρας επίδοση και η επιθετική δυστοκία

Δεν πρόκειται για την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο τρόπος άλλωστε που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο η Φούλαμ, βγάζοντας φάσεις με την μπάλα κάτω, επιχειρώντας να δημιουργήσει καταστάσεις που προέρχονται από το δικό της μισό, επιδεικνύει πως έχει την διάθεση να αγωνιστεί με τον τρόπο παιχνιδιού που έχει στο μυαλό του ο Πάρκερ.

Πρόσφατα άλλωστε στην αναμέτρηση με την Γουλβς, είχε 3 σουτ προς την εστία και 14 προσπάθειες να φτάσει στο γκολ. Εκεί συναντάται άλλωστε το πιο βασικό της πρόβλημα. Δυσκολεύεται εξαιρετικά να σκοράρει, πόσω μάλλον όταν καλείται να υπερασπιστεί το Κρέιβεν Κότατζ.

Στην έδρα της μάλιστα, είναι η μοναδική ομάδα της Premier League που έχει σκοράρει σε μονοψήφιο αρθιμό (9) σε 17 απόπειρες, πλην της Γουέστ Μπρομ που έχει 2 εντός έδρας ματς λιγότερα, ενώ έχει επικρατήσει μάλιστα μόνο απέναντι στις δύο ομάδες που βρίσκονται κάτω από αυτήν στην βαθμολογία.

Επιπλέον μετρά 11 εντός έδρας ήττες, αποτελώντας ξεκάθαρα την χειρότερη ομάδα στο «σπίτι» της, ενώ δεν έχει σκοράρει περισσότερες από μία φορές γενικά σε παιχνίδι της εδώ και έναν μήνα.

Τέλος, συνολικά έχει πετύχει 24 γκολ, με ποσοστό ευστοχίας 6,6%, έχοντας επιχειρήσει 362 σουτ, με την Γουίγκαν να είναι η μοναδική ομάδα που κατόρθωσε να σώσει την κατηγορία, με μικρότερο ποσοστό.

Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς πως κανένας εκ των Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς και Τζος Μάτζα (βασικοί επιθετικοί της) δεν έχει σημειώσει περισσότερα από 3 γκολ και κανένα στην έδρα της, ενώ πρώτος της σκόρερ είναι ο μέσος Ριντ, θα διαπιστώσει πόσο μεγάλη είναι η επιθετική δυστοκία που παρουσιάζει.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ