Ερνάντες: «Σπουδαία η Γιουνάιτεντ»!
Τα διθυραμβικά σχόλια των Μέσων της Ευρώπης για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… υιοθετήθηκαν από τους ποδοσφαιριστές της! Ο «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες αναφέρθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, αλλά και στην επιστροφή του έπειτα από δύο μήνες στην ενεργό δράση.

«Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός με αυτή την ομάδα. Όλοι ξέρουν την Μπόλτον, αλλά εμείς παίξαμε πολύ καλά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και σημειώσαμε γκολ. Το ότι σημειώσαμε γρήγορα το πρώτο τέρμα, μας ηρέμησε. Όταν είσαι μπροστά στο γκολ, ο αντίπαλος θα επιχειρήσει να βγει μπροστά για να ισοφαρίσει. Έτσι, σου δίνεται η ευκαιρία να επιτεθείς και εσύ περισσότερο», τόνισε αρχικά ο νεαρός Μεξικανός και συνέχισε αναφερόμενος στην προσωπική του απόδοση:
«Τα γκολ δίνουν αυτοπεποίθηση στους επιθετικούς. Το σημαντικότερο όμως για μένα ήταν ότι μπόρεσα να αγωνιστώ σε ολόκληρο το παιχνίδι για πρώτη φορά, μετά από δύο μήνες. Είμαστε σπουδαία ομάδα. Υπάρχει καλή μίξη νέων ανθρώπων με έμπειρους».