Κλοπ: «Δεν είμαστε οι ίδιοι γιατί λείπει ο κόσμος»

Η απουσία του κόσμου από τις εξέδρες και η δύναμη που δίνουν οι οπαδοί στη Λίβερπουλ είναι η αιτία για την οποία η ομάδα του Κλοπ πολλές φορές αναρωτήθηκε σε ποια κατάσταση έχει φτάσει μέσα στη σεζόν, δίχως να μπορεί να δώσει απάντηση!  



Κλοπ: «Δεν είμαστε οι ίδιοι γιατί λείπει ο κόσμος»

Ο Κλοπ αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη, όπως άφησε να εννοηθεί, αιτία για την οποία οι «κόκκινοι» φέτος έφτασαν να έχουν καταγράψει ιστορική επίδοση δίχως θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας, αποτυγχάνοντας πλήρως να εκμεταλλευτούν το «Άνφιλντ», όπου είδαν αρκετούς αντιπάλους να φεύγουν με χαρά και τρεις βαθμούς στο σακούλι τους.

«Ένας από τους κυριότερους λόγους της πορείας μας φέτος είναι, αναμφίβολα, η απουσία του κόσμου από το γήπεδο. Ασφαλώς έχει επηρεάσει και όλες τις ομάδες αυτή η κατάσταση. Είναι η αιτία για την οποία όχι μόνο δεν πήραμε αποτελέσματα εντός έδρας, αλλά και γιατί είχαμε παρουσιάσει πολύ κακή εικόνα.

Υπήρξαν παιχνίδια που χάσαμε εντός έδρας φέτος και θεωρώ ότι σε οποιαδήποτε άλλη μέρα, ακόμα και χωρίς τον κόσμο στις εξέδρες, θα είχαμε καταφέρει να πάρουμε κάτι.

Είναι πολλά τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα δίχως νίκη στην έδρα μας και πρέπει να το αλλάξουμε. Πρέπει να αλλάξουμε πάλι τη νοοτροπία μας και να σκεφτούμε με τον σωστό τρόπο. Είναι θέμα μυαλού. Για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρξαν στιγμές που κανείς δεν μπορούσε ν' απαντήσει που ακριβώς βρισκόμασταν... Αν υπάρχει κάτι σίγουρο, είναι πως δεν είμαστε οι ίδιοι γιατί δεν έχουμε τον κόσμο μας μαζί μας. Αυτό όμως δεν μπορεί ν' αλλάξει τώρα. Πρέπει μέχρι το τέλος της σεζόν να πιεστούμε για να πάρουμε ό,τι μπορούμε από τα ματς» είπε ο Kloppo.

Κώστας Ζάλιαρης