Λίνγκαρντ, αγχωτική νίκη και τετράδα!

Η Γουέστ Χαμ έχει αναγεννήσει τον Τζέσι Λίνγκαρντ που σκόραρε ξανά, είχε και ασίστ και βοήθησε στο πολύ δύσκολο 3-2 επί της Γουλβς στο «Μολινό». Επιστροφή στην 4άδα της Πρέμιερ για το σύνολο του Μόγιες μετά την ήττα (5-2) της Τσέλσι από την Γουέστ Μπρομ το Σάββατο. Κυνήγησε την επαναφορά, αλλά δεν τα κατάφερε στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νούνο Σάντο.  



Λίνγκαρντ, αγχωτική νίκη και τετράδα!

Ο Λίνγκαρντ έφτασε πλέον στα 6 τέρματα και τις 4 ασίστ από την ημέρα που πήρε μεταγραφή στα «σφυριά» και ουδείς άλλος στην Πρέμιερ Λιγκ έχει τέτοια συμβολή σε γκολ για την ομάδα του από την ημέρα που ο «Λινγκς» μετακινήθηκε στο Λονδίνο.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Άγγλος επιθετικός φεύγοντας στο χώρο και κουβαλώντας την μπάλα για αρκετά μέτρα τελείωσε σωστά τη φάση για το 1-0, στο 14ο λεπτό ο Φορνάλς με υπέροχο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της Γουέστ Χαμ, ενώ, στο 38' ο Μπόουεν που είχε περάσει με αλλαγή λίγο νωρίτερα στη θέση του Μικαΐλ Αντόνιο έγραψε το 3-0.

Η Γουλβς στο 44' με ατομική ενέργεια και σέντρα του Αντάμα Τραορέ από αριστερά και κεφαλιά του Ντέντονκερ μείωσε σε 3-1 και οι «λύκοι» άρχισαν να παίζουν πολύ πιο ψύχραιμα και μυαλωμένα στο δεύτερο μέρος.

Στο 68' η μεταγραφή – ρεκόρ της Γουλβς, Πέδρο Νέτο, βρήκε τον 18χρονο Φάμπιο Σίλβα που έκανε εξαιρετικό κοντρόλ και σκόραρε για να βρεθεί πλέον η ομάδα του να κυνηγάει άλλο ένα γκολ για την ολική επαναφορά. Η ομάδα του Νούνο Σάντο ασφαλώς είχε ψυχολογία, έπαιξε πολύ επιθετικά, τόσο που είχε καιρό να το κάνει, ωστόσο, η Γουέστ Χαμ τελικά πήρε όλους τους βαθμούς με το τελικό 3-2.

Κώστας Ζάλιαρης