Γι' αυτό... άσπρισαν τα μαλλιά του Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε γι' ακόμα ένα ματς την Τότεναμ από θέση οδηγού σε μια αναμέτρηση να μην καταφέρνει να πάρει όλους τους βαθμούς μένοντας στο 2-2 με τη Νιούκαστλ αυτή τη φορά, έκανε λόγο για καταστάσεις που του έχουν... ασπρίσει τα μαλλιά και φυσικά απόλυτη υπεύθυνη είναι η ομάδα του. 



Γι' αυτό... άσπρισαν τα μαλλιά του Μουρίνιο

Ο Μουρίνιο μπορεί να είδε τον Χάρι Κέιν μέσα σε ένα τετράλεπτο να φέρνει τούμπα το παιχνίδι στο St. James' Park το μεσημέρι της Κυριακής σκοράροντας στο 30' και το 34' για την προσωρινή ανατροπή με το 2-1, όμως, λίγο πριν το φινάλε ο Τζο Γουίλοκ ήταν εκείνος που χάρισε έναν δίκαιο βαθμό στη Νιούκαστλ με το τελικό 2-2. 

Τα «σπιρούνια» πλέον έχουν βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις που έχουν μετρήσει 13 χαμένους βαθμούς στα τελευταία 15 λεπτά αναμετρήσεων για το τρέχον πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ κι αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Ζοσέ Μουρίνιο. 

«Ίδιος προπονητής, άλλοι παίκτες...» ανέφερε όταν ρωτήθηκε τι πηγαίνει στραβά σε σχέση με το παρελθόν που κατάφερνε συνήθως να κρατήσει το αποτέλεσμα που ήθελε στις ομάδες που έχει θητεύσει...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης