Η Λέστερ πέταξε τη Γιουνάιτεντ εκτός ημιτελικών Κυπέλλου!

Με παλικαρίσια νίκη και με τον Ιεανάτσο να φτάνει στα 7 γκολ στα 4 πιο πρόσφατα ματς, σκοράροντας δις απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λέστερ επικράτησε 3-1 των «κόκκινων διαβόλων» και θα βρεθεί στα ημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ», όπου την περιμένει η Σαουθάμπτον! Πρώτη παρουσία στους «4» από το 1982!



Η Λέστερ πέταξε τη Γιουνάιτεντ εκτός ημιτελικών Κυπέλλου!

Λίγες μέρες μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αντιμετώπισε μια Λέστερ της οποίας αρκετές μονάδες βρέθηκαν σε εξαιρετική βραδιά στο King Power και ήρθε η μεγάλη πρόκριση για το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς! 

Ο Ιεανάτσο εκμεταλλεύτηκε ένα κάκιστο γύρισμα του Φρεντ στον Χέντερσον για να γράψει εύκολα το 1-0 για την Λέστερ στο 24', με τον Γκρίνγουντ να ισοφαρίζει στο 38' έπειτα από γύρισμα του Πογκμπά, ο οποίος μετά το γκολ στο Μιλάνο μοίρασε ασίστ στο Λέστερ και προσπάθησε να βοηθήσει στην διεκδίκηση της πρόκρισης. 

Ο Ιεανάτσο θα βοηθούσε τον Τίλεμανς να παίξουν το 1-2, με τον Βέλγο να τα βάζει με την άμυνα της Γιουνάιτεντ και τον Φρεντ προτού βρει την γωνία του Χέντερσον για το 2-1 στο 52'. 

Κι ενώ ο Βάρντι ήθελε να χριστεί σκόρερ αλλά ήταν άστοχος, ήρθε ο Νιγηριανός συμπαίκτης του να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στη βραδιά στο 78' με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι πίσω από τον ΜακΤόμινεϊ για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 για τις θριαμβεύτριες «αλεπούδες». 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης