Φόρος τιμής από τους Μπέκαμ

Τα θύματα της 9/11 τίμησαν οι γιοι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, κατά τη διάρκεια του αγώνα των Λος Άντζελες Γκάλαξι κόντρα στους Κολοράντο Ράπιντς. Οι Μπρούκλιν, Ρομέο και Κρουζ σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και μαζί με τους υπόλοιπους θεατές απέτιναν φόρο τιμής σε όσους έχασαν τη ζωή τους πριν 10 χρόνια, στη Νέα Υόρκη.



Φόρος τιμής από τους Μπέκαμ

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το θέμα της ημέρας είναι –προφανώς- η τραγωδία της Νέας Υόρκης, καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια από την επίθεση στους «Δίδυμους Πύργους».

Οι γιοι του Ντέιβιντ Μπέκαμ βρέθηκαν στις κερδίκες του «Χόουμ Ντέποτ» για να δουν τον πατέρα τους να αγωνίζεται, ωστόσο, πριν την έναρξη της αναμέτρησης σηκώθηκαν από τις θέσεις τους σε ένδειξη σεβασμού για τα θύματα της 9/11.