Τα highlights του Καντέ και το απίθανο σπριντ στην αντεπίθεση του 94'! (vids)

Όπως είπε και ο Τόμας Τούχελ, ο Καντέ κάθε φορά στο γήπεδο αποδεικνύει ότι είναι κάτι... παραπάνω από άνθρωπος με όσα κάνει και τα χιλιόμετρα που διανύει, με τον Γάλλο χαφ ν' αναδεικνύεται MVP του επαναληπτικού με την Ατλέτικο στο Λονδίνο και φυσικά να κερδίσει τις εντυπώσεις με το απίθανο σπριντ στην αντεπίθεση του 94ου λεπτού για το δεύτερο γκολ της ομάδας του από τον Έμερσον.



Τα highlights του Καντέ και το απίθανο σπριντ στην αντεπίθεση του 94'! (vids)

Ο Καντέ με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο των «μπλε» ξαναβρίσκει τον τρομερό εαυτό του και προσφέρει απλόχερα ποδοσφαιρική ποιότητα στο χώρο της μεσαίας γραμμής για την Τσέλσι. 

Το βράδυ της Τετάρτης στην ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έλαμψε, αναδείχθηκε MVP του αγώνα και συγκλόνισε με το σπριντ που έκανε στο 94'. 

Παρά το πολύ προχωρημένο χρονικό σημείο και την κόπωση, εκείνος έτρεξε μαζί με τον Πούλισικ στην αντεπίθεση για να του προσφέρει μια επιλογή και από δεξιά πέρα από το άνοιγμα του Έμερσον από την απέναντι πλευρά. 

Ξεκίνησε από την περιοχή του Μεντί, έφτασε μέχρι εκείνη του Όμπλακ και παρά το γεγονός πως δεν πήρε τη μπάλα για να συμμετέχει στη φάση, κέρδισε όλες τις εντυπώσεις! 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης