Ταξίδι αναψυχής στη Βουδαπέστη (vids)

Μέσα στα πρώτα 20 λεπτά η Σίτι αποτελείωσε την Γκλάντμπαχ και εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League δίνοντας πλέον το «παρών» στα προημιτελικά του θεσμού. Με σκορ 2-0 και η δεύτερη νίκη της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα που ξεπέρασε τα 100 γκολ για φέτος, όπως άλλωστε το συνηθίζει με όλες τις ομάδες της προπονητικής του καριέρας, κάθε χρονιά.  



Ταξίδι αναψυχής στη Βουδαπέστη (vids)

Η Σίτι πέρασε μια πολύ άνετη βραδιά στη Βουδαπέστη όπου έπαιξε το... εντός έδρας ματς με την Γκλάντμπαχ για τους «16» του Champions League.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο πρώτο μέρος οι «πολίτες» είχαν πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων για να κάνουν πολύ εύκολη τη δουλειά τους, σκοράροντας με τους Ντε Μπρόινε και Γκουντογκάν σε φτάνοντας στα... 101 τέρματα μέσα στη σεζόν.

Ο Βέλγος σούπερ σταερ με τρομερό αριστερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή στο 12' άνοιξε το σκορ, ενώ, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός από ασίστ του Φόντεν και πλασέ μπροστά από τον Σόμερ έκανε στο 18' το 2-0 πετυχαίνοντας εκείνος το 15ο φετινό του γκολ!

Ο Φιλ Φόντεν που έκανε την ασίστ στον Γκουντογκάν έφτασε πλέον τη συμμετοχή του στα 20 τέρματα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με 11 γκολ δικά του και έχοντας ετοιμάσει και άλλα 9 για τους συμπαίκτες του.

Ήταν λογικό πλέον να είναι αρκετά άνετοι και οι ποδοσφαιριστές της Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα με το συνολικό σκορ να έχει φτάσει στο 4-0 μαζί και με τα δύο τέρματα από το πρώτο ματς, με την παρουσία στα προημιτελικά να έχει ξεκαθαρίσει από το πρώτο 20λεπτο.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης