Η ανατροπή έκλεψε τη δόξα του Λαμέλα! (vid)

Ο Ερίκ Λαμέλα με ένα γκολ – ποίημα με ραμπόνα έβαλε την Τότεναμ μπροστά στο σκορ στο μεγάλο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, όμως, η Άρσεναλ με μεγάλη ανατροπή πήρε τη νίκη έναντι των συμπολιτών της με σκορ 2-1 και απέτρεψε το league double των «σπιρουνιών» μετά το '92-'93!



Η ανατροπή έκλεψε τη δόξα του Λαμέλα! (vid)

Η Άρσεναλ δίχως τον Ομπαμεγιάνγκ στην 11άδα αφού έμεινε στον πάγκο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, σοκαρίστηκε με την έμπνευση του Λαμέλα στο 33ο λεπτό με τον Αργεντινό να κάνει ραμπόνα συρτή μέσα από την περιοχή και να σκοράρει!

Δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα, ο Όντεγκααρντ με το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ λίγες μέρες μετά τον αριστερό κεραυνό επί του Ολυμπιακού ισοφάρισε, για να έρθει και το 2-1 για το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα με εκτέλεση πέναλτι στο 64ο λεπτό!

Η Τότεναμ έμεινε με παίκτη λιγότερο με τον Λαμέλα που είχε κάνει την τρομερή ραμπόνα, να βλέπει δυο κίτρινες κάρτες και στο 76' να φεύγει για τ' αποδυτήρια κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο των συμπαικτών του για να πάρουν κάτι από το ντέρμπι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, πάντως, μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι απορούσε γιατί οι διαιτητές δεν δίνουν συνεντεύξεις και χαρακτήρισε «ντροπή των πέναλτι» αυτό με το οποίο πήρε τη νίκη η Άρσεναλ...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης