Η μεγαλύτερη ήττα της 45ετίας για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Βράδυ Σαββάτου ανακοινώθηκε επίσημα η απομάκρυνση του Κρις Γουάιλντερ που είχε αποφασιστεί από την Παρασκευή, μεσημέρι Κυριακής η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υπέστη την μεγαλύτερη ήττα της (4+ τέρματα) έπειτα από το 1976! 



Η μεγαλύτερη ήττα της 45ετίας για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Η Λέστερ βρήκε ευάλωτες και... σκουριασμένες τις «λεπίδες» και τις φιλοδώρησε με πέντε τέρματα φτάνοντας στο επιβλητικό 5-0 σε ένα απόλυτα ευχάριστο μεσημέρι για το σύνολο του Ρότζερς και σε μια πολύ άσχημη μέρα για το κλαμπ του Σέφιλντ.

Η Γιουνάιτεντ, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» με τον Γουάιλντερ έπειτα από πέντε χρόνια συνεργασίας, υπέστησαν τη μεγαλύτερη ήττα τους από το 1976, έχοντας και τότε ηττηθεί από την Τότεναμ με τελικό σκορ 5-0! 

Μάλιστα, ήταν η αμέσως επόμενη χρονιά από εκείνη κατά την οποία είχαν φτάσει οι «λεπίδες» να διεκδικούν τον τίτλο, την αγωνιστική περίοδο 1974-1975! 

Όσον αφορά στη Λέστερ που βρήκε δίχτυα με τον τρομερό Ιεανάτσο να πετυχαίνει χατ-τρικ και να τον συνοδεύουν στο σκοράρισμα οι Πέρεθ και Αμπάντου, συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θέση αναφορικά με την επιχείρηση τερματισμού στην πρώτη 4άδα και ένα από τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Λίγη ώρα νωρίτερα, η Μπράιτον πέρασε από το St. Mary's επικρατώντας 2-1 της Σαουθάμπτον για συνεχίσει το σύνολο του Πότερ την τεράστια προσπάθεια για επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «άγιοι» που ήταν στην 7η θέση ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2020 και στο -7 από την κορυφή τότε, έχουν πάρει μονάχα 9 βαθμούς από τα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στο +7 από τις θέσεις του υποβιβασμού, εννέα αγωνιστικές πριν από το φινάλε!

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης