Τέλος ο Γουάιλντερ από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Έπειτα από μια 5ετία θητείας και με την ομάδα στην τελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ έχοντας συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού, η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε διοίκηση και Γουάιλντερ βρίσκει τον τελευταίο εκτός ομάδας, λύνοντας τη συνεργασία του με τον σύλλογο.  



Τέλος ο Γουάιλντερ από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να οδηγήσει τις «λεπίδες» σε μια τρομερή αναγέννηση τα τελευταία χρόνια και να ανεβάσει το κλαμπ από την LeagueOne μέχρι και την Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία την περασμένη σεζόν έφτασε σε σημείο να διεκδικεί μέχρι και ευρωπαϊκή θέση!

Παρ' όλα αυτά, τη φετινή αγωνιστική περίοδο όλα έγιναν τρομερά δύσκολα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είχε συνηθίσει να μένει δίχως νίκη, έφτασε το ρεκόρ αποτυχίας εξασφάλισης ενός θετικού αποτελέσματος σε ξεκίνημα πρωταθλήματος και πλέον έχει παραμείνει στον πάτο της βαθμολογίας και το -12 από την επιβίωση, με 10 αγωνιστικές ν' απομένουν για το φινάλε.

Αυτό οδήγησε τον Κρις Γουάιλντερ και την διοίκηση του συλλόγου σε ρήξη, με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους το πρωί της Παρασκευής...

Κώστας Ζάλιαρης