Μεντί: Έχει περισσότερα clean sheets από γκολ που έχει δεχθεί!

Ο Εντουάρντ Μεντί βοηθώντας και τον Τούχελ στην επίτευξη της μοναδικής επίδοσης στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ στο ξεκίνημα της θητείας του στην άκρη του πάγκου της Τσέλσι, έχει καταφέρει αυτή τη στιγμή έπειτα από 31 ματς στην εστία των «μπλε» να έχει περισσότερα clean sheets από γκολ που έχει δεχθεί!  



Μεντί: Έχει περισσότερα clean sheets από γκολ που έχει δεχθεί!

Ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας κάθε φορά που βρίσκεται στο γήπεδο δικαιώνει και κάνει υπερήφανο τον Πετρ Τσεχ που τον εντόπισε, έκανε την εισήγησή του στην διοίκηση της Τσέλσι και έγινε η μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Κέπα που συνεχώς ήταν ασταθής και πλέον στις ευκαιρίες που παίρνει επιδεικνύει πείσμα και ωριμότητα που είχε ανάγκη λόγω και του συναγωνισμού που υπάρχει πλέον στην ομάδα, παραγκωνίστηκε, με τον Μεντί να έχει εκπληκτικά νούμερα.

Σε 31 ματς τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, ο Μεντί έχει 18 clean sheets και 17 τέρματα παθητικό, ενώ, ο Τούχελ έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που στα πέντε πρώτα του εντός έδρας ματς ως προπονητής, έχει καταφέρει η ομάδα του να μην δεχθεί γκολ...

 

After 31 games for Chelsea Edouard Mendy has kept more clean sheets (18) than he's conceded goals (17). On pace with Petr Cech's first season (48 games, 28 clean sheets, 29 goals conceded) 🧤

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

 

Κώστας Ζάλιαρης