Η... Τουχελ-ιάδα συνεχίζεται!

Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα και συνέχιση της αήττητης πορείας της Τσέλσι στην εποχή του Τούχελ! Πολύ εύκολα οι «μπλε» έφτασαν το 2-0 επί της Έβερτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και στην 4άδα της βαθμολογίας, κάνοντας πλέον 11 τα παιχνίδια δίχως ήττα. Φυσικά, διατηρήθηκε ξανά ανέπαφη η εστία του Μεντί με μόλις δυο γκολ παθητικό στη νέα εποχή της ομάδας!   



Η... Τουχελ-ιάδα συνεχίζεται!

Με τον Χάβερτς... ψευτοεννιάρι και τους Βέρνερ και Χάντσον – Οντόι στις πτέρυγες να τον στηρίζουν, ο Τόμας Τούχελ παρουσίασε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και ταχύτητα στο παιχνίδι της, περιορίζοντας τρομερά την Έβερτον!

Τα «ζαχαρωτά» δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα, έχαναν συνεχώς την κατοχή με τους Λονδρέζους να ξεκινούν κάθε φορά νέα προσπάθεια να προσεγγίσουν τα καρέ του Πίκφορντ και η ορμή των «μπλε» μετουσιώθηκε σε γκολ στο 31ο λεπτό.

Ο Μάρκος Αλόνσο από αριστερά βρήκε χώρο, έκανε το χαμηλό γύρισμα προς τον Χάβερτς κι αυτός σούταρε αμέσως, με τη μπάλα να κοντράρει στον Γκόντφρεϊ και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0, το οποίο πιστοποιήθηκε ως αυτογκόλ.

Η κυριαρχία της Τσέλσι συνεχίστηκε, οι φουλ μπακ Τζέιμς και Αλόνσο έκαναν ό,τι ήθελαν από τις πτέρυγες ανεβαίνοντας συνεχώς και βάζοντας δύσκολα στην Έβερτον που σχεδόν... δεν είχε εμφανιστεί καν στον αγωνιστικό χώρο από την πρώτη σέντρα της αναμέτρησης. Στο 65ο λεπτό ήρθε και το 2-0 από τους Λονδρέζους χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζορζίνιο σε παράβαση που κέρδισε ο Χάβερτς σε άτσαλη έξοδο του Πίκφορντ.

Ο Μάουντ που είχε χαρίσει τη σπουδαία νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» πέρασε αμέσως μετά στο παιχνίδι στη θέση του Χάντσον – Οντόι, ο Βέρνερ λίγο αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το τρίτο γκολ με τον Πίκφορντ ν' αντιδρά σωστά, όπως και σε τετ-α-τετ με τον Γερμανό στις καθυστερήσεις, με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους! 

Κώστας Ζάλιαρης