Κόλλησαν στην ομίχλη στο Λονδίνο, μεγάλη νίκη η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ! (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπει πλέον την πρωτοπόρο Σίτι από το -14 στην βαθμολογία μετά και το 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο, σε ένα ματς που ... σκεπάστηκε από την ομίχλη στα τελευταία λεπτά. Παλικαρίσια νίκη και με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα πήρε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με το 1-0 επί της Άστον Βίλα, στο 1-1 το Μπέρνλι – Λέστερ.  



Κόλλησαν στην ομίχλη στο Λονδίνο, μεγάλη νίκη η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ! (vids)

Η Γιουνάιτεντ είχε προϋποθέσεις ευκαιριών και γέμιζε τη μπάλα προς τα καρέ του Γκουαΐτα, με την Πάλας ν' αντιλαμβάνεται πως μπορούσε ν' αμυνθεί σωστά και οργανωμένα και να μη διατρέξει πολύ σοβαρούς κινδύνους στο πρώτο μέρος.

Το ματς φαινόταν ότι είχε να δώσει κάτι, ήταν αρκετά πιο ανοιχτό στο δεύτερο μέρος όταν οι Λονδρέζοι αποφάσισαν να κινηθούν σε περισσότερο χώρο στο γήπεδο και να στείλουν αρκετά πιο μπροστά την μπάλα και στο 65' έγινε ένα «τσαφ» από τον Μπεντεκέ σε καλή ευκαιρία από σέντρα του Αγιού! Όσο περνούσε η ώρα ξαφνικά εμφανιζόταν η ομίχλη και έκανε αρκετά δύσκολα τα πράγματα, με τις δύο ομάδες να... εύχονται να μη σταματήσει το ματς! Οι συνθήκες τελικά δεν ευνόησαν και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα, αφού ο Ντιν Χέντερσον στο 90' απέκρουσε το τετ-α-τετ του Φαν Άνχολτ! 

Τέταρτο ματς των «κόκκινων διαβόλων» που δεν ξεφεύγει από το 0-0 στο πρωτάθλημα, όταν δεν υπάρχει σκορ στην ανάπαυλα...

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έκανε το «μπαμ» και μάλιστα χρειάστηκε να παίξει και για κάποιο διάστημα της αναμέτρησης με παίκτη λιγότερο, παίρνοντας όμως τη νίκη με το τελικό 1-0 απέναντι στην Άστον Βίλα! Η ουραγός της φετινής Πρέμιερ Λιγκ κατάφερε παίζοντας με μισή ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα μετά την αποβολή του Γιαγκέλκα στο 57' να κρατήσει το υπέρ της 1-0 κόντρα στους «χωριάτες» που έχουν φιλοδοξίες για Ευρώπη!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο πρώτο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 30' ο ΜακΓκόλντρικ με προβολή από το δεύτερο δοκάρι έπειτα από ωραία ανάπτυξη της ομάδας του.

Στο Turf Moor, η Λέστερ των πολλών απουσιών και των συνεχόμενων αγωνιστικών προβλημάτων κατάφερε τουλάχιστον να πάρει τον ένα βαθμό από το ματς με την Μπέρνλι με το τελικό 1-0. Οι clarets είχαν πάρει το προβάδισμα με τον Βίντρα που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Τσάουντρι στην άμυνα κι έτσι άνοιξε το σκορ για το σύνολο του Ντάις στο 4ο λεπτό.

Στο 34' ο Ιεανάτσο με αριστερό σουτ ισοφάρισε για τις «αλεπούδες» που έχουν χάσει πλέον και τον Μπαρνς, ενώ ο Βάρντι ήταν ξανά μακριά από τον καλό του εαυτό.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης