Η Αγγλία ζητάει να φιλοξενήσει περισσότερα ματς του Euro!

Ο Μπόρις Τζόνσον θέλει να βοηθήσει την Αγγλία να πάρει μεγαλύτερο κομμάτι του Euro του καλοκαιριού και λόγω του πλάνου που υπάρχει για την χαλάρωση των μέτρων του κορονοϊού, συζητάει ώστε να διεξαχθούν στη χώρα περισσότερα ματς της διοργάνωσης!  Η Αγγλία ζητάει να φιλοξενήσει περισσότερα ματς του Euro!

Ως γνωστόν, αφού δεν έχει ανατραπεί ακόμα κάτι, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το φετινό καλοκαίρι με αναβολή ενός έτους λόγω της πανδημίας, θα μοιραστεί σε 12 μεγάλες πόλεις της Γηραιάς ηπείρου.

Οι πόλεις που επρόκειτο ν' αναλάβουν την διοργάνωση αγώνων, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος έδωσαν όλες το ok, όμως, ο κορονοϊός ακόμα καραδοκεί κι έτσι ουδείς μπορεί να τοποθετηθεί με σιγουριά για την απόλυτη εφαρμογή του πλάνου.

Η Αγγλία, πάντως, που έχει ματς για τους ομίλους, τα ημιτελικά και τον τελικό στο «Γουέμπλεϊ», προτίθεται ν' αναλάβει την διεξαγωγή περισσότερων αγώνων και γι' αυτό η Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον με τις αρμόδιες Αρχές και φυσικά την UEFA βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή!

Κώστας Ζάλιαρης