Χώρισε τον Ντέλε Άλι γιατί έπαιζε πολύ Fortnite!

Η αγάπη του Ντέλε Άλι για το Fortnite δεν έχει κρυφτεί ποτέ. Παρομοίως γνωστή είναι και η αγάπη του Ντέλε Άλι για το μοντέλο Ρούμπι Μέι με την οποία υπήρξε ζευγάρι από το 2016.  



Χώρισε τον Ντέλε Άλι γιατί έπαιζε πολύ Fortnite!

Η σχέση του σταρ της Τότεναμ με την 25χρονη καλλονή, η οποία χαρίζει το πρόσωπο της στην καμπάνια της Dolce & Cabbana έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια από 40 κύματα, όμως φαίνεται να λήγει οριστικά για τον πιο …αστείο λόγο.

Το μοντέλο σύμφωνά με τον στενό της κύκλο ανέφερε πως η σχέση του Ντέλε με το Fortnite ήταν σχέση εξάρτησης και κερασάκι της τούρτας στάθηκε η μέρα των ερωτευμένων, που ένας Θεός ξέρει πόσες ώρες άφησε το κορίτσι να περιμένει.

Δυστυχώς ο στενός κύκλος δεν μας έδωσε συνταρακτικές λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη νύχτα, η οποία έμελλε να είναι η τελειωτική για το ζευγάρι.

Αν μπορούμε να πάρουμε κάτι ως επιμύθιο από αυτό τον χωρισμό, είναι πως ακόμα και οι ποδοσφαιριστές του επιπέδου του Ντέλε Άλι δεν μπορούν να ξεφύγουν από τον εθισμό των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και πως ακόμα και τα μοντέλα του βεληνεκούς της Μέη, αντιμετωπίζουν προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι κοινές... θνητές.

Πάντως είναι λίγο ντροπιαστικό για τον μέσο της Τότεναμ να βγαίνουν στην επιφάνεια τέτοιες λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή. Από την άλλη, βέβαια, θα πεθαίναμε να δούμε αυτό το σκηνικό να γίνεται σύνθημα στα χείλια των οπαδών των υπόλοιπων ομάδων της Πρέμιερ, σωστά; «Ντελε Αλι είσαι μεγάλος νουμπάς!»...

Άτιμη πανδημία, ακόμα και αυτό μας στέρησες…

Γεωργία Τζαγκαράκη