Του... κεφαλιού τους για τον βαθμό, απίθανα πράγματα στο «Χόθορνς»! (vids)

Με δυο κεφαλιές στο δεύτερο ημίχρονο, οι Νιούκαστλ και Γουλβς έμειναν στο μεταξύ τους 1-1 στο St. James' Park, με τον βαθμό φυσικά να μην βολεύει καθόλου τις «καρακάξες» που προηγήθηκαν. Απίθανα πράγματα στο «Χόθορνς» με την Μπράιτον να χάνει 1-0 από την Γουέστ Μπρομ και τους «γλάρους» να έχουν δυο δοκάρια σε πέναλτι και ακυρωθέν γκολ για... βιασύνη! Στο 1-0 η Άστον Βίλα την Λιντς. 



Του... κεφαλιού τους για τον βαθμό, απίθανα πράγματα στο «Χόθορνς»! (vids)

Στο Νιούκαστλ, η Γουλβς επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα και έμεινε στο 1-1 απέναντι στην ομάδα του Στιβ Μπρους, αποτυγχάνοντας να μετουσιώσει σε απόλυτη ανατροπή τις προσπάθειες και την ταχύτητα που είχε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης μετά και την ισοφάριση που βρήκε. 

Το σκορ είχε ανοίξει στο 52ο λεπτό του αγώνα ο Λασέλς με ωραία κεφαλιά από σέντρα του Ράιαν Φρέιζερ, ενώ, η απάντηση από πλευράς «λύκων» ήρθε με τον Ρούμπεν Νέβες που έκανε εκπληκτική κεφαλιά από γέμισμα του Πέδρο Νέτο. Η Νιούκαστ έμεινε στο +4 από την Φούλαμ με ματς περισσότερο από τους Λονδρέζους και απέτυχε να κρατήσει το προβάδισμα που απέκτησε στο ματς... Έκλεισαν 10ετία οι γηπεδούχοι δίχως να έχουν πάρει νίκη επί της Γουλβς εντός έδρας! 

Νωρίτερα το απόγευμα, η Μπράιτον είδε πραγματικά την τύχη να της γυρίζει την πλάτη και να πεισμώνει εις βάρος της, με την Γουέστ Μπρομ να παίρνει τη νίκη με σκορ 1-0 και ... κανείς να μη θυμάται τίποτα από τους «baggies». Ο Μπάρτλεϊ ήταν εκείνος που στο 11ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ το σύνολο του Σαμ Άλαρνταϊς που έφτασε στους 17 βαθμούς, ωστόσο, οι «γλάροι» δεν ήξεραν πραγματικά τι περισσότερο θα μπορούσαν να έχουν κάνει για να πάρουν τη νίκη. 

Στο πρώτο ημίχρονο μια γρήγορη εκτέλεση φάουλ από τον Ντανκ κατέληξε στα δίχτυα με τον ρέφερι, Λι Μέισον. να βλέπει τη φάση στο μόνιτορ και ν' αντιλαμβάνεται πως η εκτέλεση έγινε πιο γρήγορα από το δικό του σφύριγμα, ακυρώνοντας το γκολ! Στη συνέχεια, η Μπράιτον έστησε δυο φορές την μπάλα στην άσπρη βούλα κι όμως απέτυχε να σκοράρει, καταγράφοντας και τις δύο φορές δοκάρια με τους Γκρος και Γουέλμπεκ σε απίθανες καταστάσεις! 

 

 

Στο «Έλαντ Ρόουντ», η Λιντς ηττήθηκε 1-0 από την Άστον Βίλα χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ελ Γκάζι από πολύ νωρίς, μόλις στο 5ο λεπτό με ωραίο αριστερό πλασέ. Οι «χωριάτες» με αυτό το αποτέλεσμα βρέθηκαν στο -6 από την πρώτη τετράδα με τα «παγώνια» του Μπιέλσα να διατηρούνται άνετα στην 10άδα με ελάχιστους βαθμούς διαφορά από την αποψινή τους αντίπαλο. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης