Της αμύνης τα παιδιά! (vids)

Με σκόρερ τους Ρούμπεν Ντίας και Τζον Στόουνς που ανέλαβαν δράση και για τα γκολ της ομάδας τους πέρα από την υπεράσπιση της άμυνας, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε αρκετά δύσκολα 2-1 της Γουέστ Χαμ στο Etihad και έφτασε στις 20 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις!  



Της αμύνης τα παιδιά! (vids)

Και μόνο το γεγονός πως η Σίτι είχε κάνει μονάχα μια τελική στο πρώτο μέρος και αυτή ήταν το γκολ που είχε πετύχει, τα λέει όλα για την τροπή του παιχνιδιού και το ζόρι που πέρασε το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στο 30ο λεπτό ο Ρούμπεν Ντίας είχε μείνει ψηλά έπειτα από στατική φάση και από γέμισμα του Ντε Μπρόινε προς την περιοχή, ο Πορτογάλος με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-0.

Οι Λονδρέζοι στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ανέβηκαν αρκετά και κατάφεραν ν' απαντήσουν στο 43', με τον Τσουφάλ από δεξιά να γυρίζει στον Λίνγκαρντ και το πλασέ του Άγγλου να φτάνει στον Αντόνιο που από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1!

Η Σίτι βρήκε την λύση στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με πολύ δυνατό πλασέ από τον Τζον Στόουνς στο 68ο λεπτό!

Από γύρισμα του Μάχρεζ από δεξιά, ο Άγγλος στόπερ έχοντας ζηλέψει τον παρτενέρ του στην άμυνα που είχε ήδη ένα γκολ, έκανε πολύ δυνατό σουτ με τη μία σαν να έχει... ένστικτο σκόρερ και έγραψε το τελικό 2-1 για το κλαμπ του Μάντσεστερ που έφτασε στις 20 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις!

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης