Ο Ντέλε που αντέγραψε τον Ζιρού και το σόου της Τότεναμ (vid)

Άλλη μια τεσσάρα πέτυχε η Τότεναμ απέναντι στην Βόλφσμπεργκερ το βράδυ της Πέμπτης, με τον Ντέλε Άλι να κλέβει την παράσταση με το ανάποδο ψαλίδι, το οποίο ζήλεψε από τον Ολιβιέ Ζιρού. Στο τελικό 4-0 έφτασαν τα «σπιρούνια», που έκλεισαν τα δυο ματς με τους Αυστριακούς στο συνολικό 8-1 και πέρασαν στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.  



Ο Ντέλε που αντέγραψε τον Ζιρού και το σόου της Τότεναμ (vid)

Προφανώς και η αποστολή της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν τρομερά εύκολη και παντελώς τυπική μετά το 4-1 στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βόλφσμπεργκερ.

Στο Λονδίνο το βράδυ της Πέμπτης ο Ντέλε Άλι στο 10ο λεπτό κοντρόλαρε, η μπάλα σηκώθηκε στον αέρα και εκτέλεσε με ανάποδο ψαλίδι για το 1-0.

Ο Βινίσιους που ήταν αρκετά δραστήριος έκανε δυο τα τέρματα της Τότεναμ με κεφαλιά στο 50', για να έρθει ο Γκάρεθ Μπέιλ στο 73' με τρομερό τελείωμα, ανάλογο αυτού που είχε κάνει και την περασμένη Πέμπτη, για το 3-0.

Ο Ουαλός στα δυο τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια είχε... εκλάμψεις ποιότητας, ενώ, ο Βινίσιους στο 83' έγραψε το τελικό 4-0 από λάθος στην άμυνα των Αυστριακών, με τον 16χρονο Σκάρλετ να του κάνει την ασίστ.