Μάντσεστερ Σίτι: Ρεκόρ και στην έναρξη του έτους, δεν αφήνει αντίπαλο να προηγηθεί!

Η φετινή, απίθανη Μάντσεστερ Σίτι που έχει μάθει να παίζει και άμυνα πέρα από τα γκολ που χρειάζεται μπροστά – ακόμα κι όταν οι επιθετικοί απουσιάζουν με προβλήματα – έχει καταφέρει πλέον να κάνει δικό της και το ρεκόρ νικών σε άνοιγμα ημερολογιακού έτους. Μάλιστα, ο κόσμος αρχίζει και ξεχνάει πότε είδε τελευταία φορά την ομάδα του Πεπ πίσω στο σκορ!  



Μάντσεστερ Σίτι: Ρεκόρ και στην έναρξη του έτους, δεν αφήνει αντίπαλο να προηγηθεί!

Μετά και το 3-1 επί της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», η Μάντσεστερ Σίτι φτάνοντας στο +10 στην βαθμολογία έπειτα από 24 αγωνιστικές πορεύεται εκ του ασφαλούς και ολοταχώς προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου, ρίχνοντας άμεσα την Λίβερπουλ από την κορυφή την οποία κατέκτησε πέρυσι.

Η αρμάδα από το Μάντσεστερ έχει φτάσει στις 17 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις επεκτείνοντας το απόλυτο ρεκόρ από ομάδα στα χρονικά του αγγλικού ποδοσφαίρου, ωστόσο, πλέον έχει και την καλύτερη επίδοση σε έναρξη ημερολογιακού έτους σε επίπεδο πρωταθλήματος!

Από την πρώτη μέρα του 2021 μετράει 10 σερί θετικά αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεπερνώντας τις 9 νίκες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2009, αλλά και τις 9 νίκες της Μπόλτον από το μακρινό 1906!

Παράλληλα, για να βρει κάποιος παιχνίδι της Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ, θα πρέπει να γυρίσει στον περασμένο Νοέμβρη! Σε κανένα από τα 16 πιο πρόσφατα ματς οι «πολίτες» δεν έχουν επιτρέψει σε αντίπαλο να πάρει κεφάλι στο σκορ, με την ομάδα που έχει το μεγαλύτερο σερί αυτό το κομμάτι να είναι η Άρσεναλ από τον Δεκέμβρη του 1998 μέχρι και τον Μάη του 1999, καταγράφοντας 19 σερί ματς!

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης