Το πρώτο χατ-τρικ του Ομπαμεγιάνγκ και το θράσος της Φούλαμ! (vids)

Η Άρσεναλ έφτασε στο 4-2 επί της Λιντς με τον Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να πετυχαίνει χατ-τρικ για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ λίγο καιρό μετά τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε με τη μητέρα του! Ελπίδες επιβίωσης από την... θρασύτατη Φούλαμ που πήρε τη νίκη επί της Έβερτον με σκορ 2-0 στο Μέρσεϊσαϊντ!  



Το πρώτο χατ-τρικ του Ομπαμεγιάνγκ και το θράσος της Φούλαμ! (vids)

Οι «κανονιέρηδες» υποδέχθηκαν την Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα στο Λονδίνο και γι' άλλο ένα παιχνίδι, τα «παγώνια» έδειξαν ότι δεν αλλάζουν και είτε θα την πληρώσουν περήφανα με τον τρόπο τους είτε θα τους βγει σε καλό η ποδοσφαιρική νοοτροπία που έχουν αποκτήσει.

Ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για πρώτη φορά στην θητεία του στην Πρέμιερ Λιγκ πέτυχε χατ-τρικ συμβάλλοντας στο τελικό 4-2, με τον Μπεγερίν να τον συνοδεύει στο σκοράρισμα και την Λιντς ν' αντιδρά στο φινάλε με τους Στρούικ και Έλντερ Κόστα.

Στο ματς του «Γκούντισον Παρκ», ελάχιστες μέρες μετά το 5-4 επί της Τότεναμ στο Κύπελλο, η Έβερτον υπέστη μεγάλη ήττα από την Φούλαμ που έδειξε σημάδια αντίδρασης, αν και ουδέποτε μέσα στη φετινή σεζόν έχει πείσει για την προσπάθεια που καταβάλλει να επιβιώσει στην κατηγορία.

Με τα γκολ του Μάτζα στο ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα των «cottagers», το σύνολο του Σκοτ Πάρκερ έφτασε στο -7 από την Νιούκαστλ και τις θέσεις της σωτηρίας...