Νέα γκέλα η Γιουνάιτεντ, δεν πιάνει κανείς τη Σίτι!

Με γκολ στα 83 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης η Γουέστ Μπρομ κατάφερε να πάρει βαθμό από το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με το τελικό 1-1 να προκαλέσει τεράστια ζημιά στους «κόκκινους διαβόλους»! Κανείς δεν μπορεί πλέον να πιάσει τη Σίτι, έμεινε πολύ πίσω και το σύνολο του Σόλσκιερ. 



Νέα γκέλα η Γιουνάιτεντ, δεν πιάνει κανείς τη Σίτι!

Οι «baggies» του Σαμ Άλαρνταϊς κατάφεραν να σταματήσουν την Γιουνάιτεντ και μάλιστα θα μπορούσαν να έχουν πάρει όλους τους βαθμούς, αν ο Ντιανέ ήταν πιο εύστοχος σε δύο μεγάλες φάσεις που είχε στα τελευταία λεπτά για τους γηπεδούχους στο «Χόθορνς».

Μετά το γκολ που δέχθηκε η Γιουνάιτεντ στα πρώτα 83 δευτερόλεπτα, απάντησε με ένα πανέμορφο βολέ του Μπρούνο Φερνάντες στο 44', με τους «κόκκινους διαβόλους» να είναι έξαλλοι με την απόφαση του ρέφερι να σταματήσει μια επικίνδυνη αντεπίθεση και να λήξει το ματς στο πρώτο μέρος.

Δοκάρι είχε στις καθυστερήσεις ο Μαγκουάιρ για την Γιουνάιτεντ, με το αποτέλεσμα αυτό ν' αποτελεί μεγάλη πλήγμα για το σύνολο του Σόλσκιερ και να επιβραβεύσει την Γουέστ Μπρομ για την προσπάθεια, αν και η επιχείρηση επιβίωσης παραμένει τρομερά δύσκολη...

Κώστας Ζάλιαρης