Έβερτον – Τότεναμ: Γκολ με ιστορία 60 ετών στο Κύπελλο!

Τα εννέα γκολ στα οποία έφτασαν οι Έβερτον και Τότεναμ στο «Γκούντισον Παρκ» στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας είναι τα περισσότερα ππου έχουν σημειωθεί στον θεσμό τα τελευταία 60 χρόνια!  



Έβερτον – Τότεναμ: Γκολ με ιστορία 60 ετών στο Κύπελλο!

Όσοι παρακολούθησαν από την τηλεόραση το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης, δικαιώθηκαν στον απόλυτο βαθμό για την ψυχαγωγία που πρόσφερε στους ουδέτερους και την τρομερή εναλλαγή συναισθημάτων που βίωσαν οι οπαδοί των δύο ομάδων που κοντραρίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η Έβερτον κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά με το τελικό 5-4 που διαμορφώθηκε στην παράταση, αφού η Τότεναμ αντιδρούσε συνεχώς στην κανονική διάρκεια και κατάφερε να εξασφαλίσει... παράταση ζωής στο εξτρά ημίωρο, όμως, η τρίτη ασίστ του Σίγκουρντσον στο ματς ήταν και η καθοριστική με τον Μπερνάρντ να σκοράρει.

Αυτά τα εννέα τέρματα ήταν τα περισσότερα που έχουν επιτευχθεί σε ματς του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας, μετά τον Φλεβάρη του 1961 και το 7-2 στο οποίο είχε φτάσει η Σέφιλντ Γουένσντεϊ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Κώστας Ζάλιαρης