Άλλαξε και το πρώτο ματς της Τσέλσι με την Ατλέτικο

Πέντε ματς αγγλικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν αλλάξει τόπο διεξαγωγής μετά και την ανακοίνωση πως το πρώτο ματς της Τσέλσι με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει στο Βουκουρέστι...  



Άλλαξε και το πρώτο ματς της Τσέλσι με την Ατλέτικο

Η Λίβερπουλ με την Λειψία και η Σίτι με την Γκλάντμπαχ θα παίξουν στο ίδιο γήπεδο, την Puskas Arena της Βουδαπέστης με διαφορά μιας εβδομάδας κι αυτό έγινε διότι η Γερμανία δεν δέχεται πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο λόγω των απαγορεύσεων που έχει προκαλέσει η ανάγκη προστασίας από τον κορονοϊό.

Οι «κόκκινοι» θα παίξουν στις 16 του μηνός και οι «πολίτες» στις 24/2.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενημερώθηκε πως θα κοντραριστεί με την Ρεάλ Σοσιεδάδ για το Γιουρόπα Λιγκ στο Τορίνο κι όχι επί ισπανικού εδάφους στις 18/2 και η Άρσεναλ θα παίξει και τα δυο της παιχνίδια με την Μπενφίκα σε Ρώμη και Αθήνα.

Βασικά, για τον επαναληπτικό του «Γ.Καραϊσκάκης» ακόμα είναι ανοικτό το θέμα λόγω του lockdown.

Τώρα, η Τσέλσι έμαθε ότι το πρώτο της ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης θα γίνει στο Βουκουρέστι και την Arena Nationala αφού δεν μπορεί να γίνει ο αγώνας στην ισπανική πρωτεύουσα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων η ρεβάνς στα μέσα του Μάρτη θα γίνει στο Λονδίνο.

Κώστας Ζάλιαρης