Ο Μπάμφορντ σκοράρει, η Λιντς ανεβαίνει... (vid)

Ο Πάτρικ Μπάμφορντ πέτυχε το 100ο γκολ της καριέρας του το βράδυ της Δευτέρας στη νίκη (2-0) επί της Κρίσταλ Πάλας, έγινε ο πρώτος μετά τον Φάουλερ που σκοράρει 12+ φορές με τη φανέλα της ομάδας και το σύνολο του Μπιέλσα αναρριχήθηκε στην πρώτη 10άδα της βαθμολογίας.  



Ο Μπάμφορντ σκοράρει, η Λιντς ανεβαίνει... (vid)

Τα «παγώνια» μπήκαν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας με το θετικό αποτέλεσμα που πήραν κόντρα στους «αετούς» το βράδυ της Δευτέρας, με τον Μπάμφορντ ν' αποδεικνύει ξανά ότι αξίζει την ευκαιρία του και στην εθνική ομάδα της Αγγλίας από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι είχε βάλει... αρχηγό τον εαυτό του στο επίσημο Fantasy της Πρέμιερ Λιγκ κι έτσι θα έπαιρνε εξτρά πόντους για το γκολ που πέτυχε!

Σκοράροντας απέναντι στην Πάλας έφτασε στα 100 τέρματα καριέρας, ενώ, έγινε και ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Λιντς μετά τον Φάουλερ από την σεζόν 2001-2002 που σκοράρει 12+ φορές στην Πρέμιερ Λιγκ σε μια σεζόν!

Το άλλο γκολ της ομάδας του Μπιέλσα για το θετικό αποτέλεσμα, ήρθε απο τον Χάρισον που είχε ανοίξει το σκορ στο 3ο λεπτό...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης