Της έλειψε και φάνηκε! (vids)

Με γκολ του Χάρι Κέιν στην επιστροφή του έπειτα από περίπου δυο εβδομάδες και τον Άγγλο στράικερ να συμμετέχει και στο δεύτερο τέρμα, η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες και επιβλήθηκε 2-0 της Γουέστ Μπρομ στο Λονδίνο. Όσο μπορούν θα συνεχίσουν το «κυνήγι» της Ευρώπης τα «σπιρούνια», απομακρύνεται από τις θέσεις της παραμονής το σύνολο του Άλαρνταϊς...



Της έλειψε και φάνηκε! (vids)

Έπειτα από το πρώτο κακό ημίχρονο με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, όταν και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στην ανάπαυλα με πόνους στους αστραγάλους και ήρθε ήττα με σκορ 3-1, ο Κέιν απουσίασε και από το 1-0 από την Μπράιτον αλλά και από την ήττα με το ίδιο σκορ από την Τσέλσι. 

Ο Μουρίνιο ήλπιζε τουλάχιστον να τον έχει διαθέσιμο για το παιχνίδι με τη Σίτι στις 13 του μηνός και ο Άγγλος έκανε την έκπληξη όντας απόλυτα έτοιμος και βασικός στο ματς με την Γουέστ Μπρομ! 

Στο πρώτο ημίχρονο είχε δοκάρι και μάλλον αυτό ήταν η μοναδική του... προειδοποίηση προς τον αντίπαλο. Την επόμενη φορά θα έβρισκε στόχο. Αυτό έγινε στο 54ο λεπτό με ωραίο πλασέ από εντυπωσιακή κάθετη πάσα του Χόιμπιεργκ. 

Ελάχιστα λεπτά αργότερα ο Κέιν κατέβασε τη μπάλα με το στήθος λίγο έξω από την περιοχή του Γιορίς, ο Λούκας Μόουρα έτρεξε στην αντεπίθεση και έδωσε στον Σον την κατάλληλη στιγμή για να σκοράρει ο Νοτιοκορεάτης και να γράψει το τελικό 2-0. 

Ο Ντιανέ από πλευράς Γουέστ Μπρομ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 61' και το 82', όμως και τις δύο φορές ήταν εκτεθειμένος και ορθά δεν μέτρησε κανένα γκολ, για να διατηρηθεί το ασφαλές προβάδισμα της Τότεναμ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης