Τον νίκησε και... του πήρε και την αμυντική επίδοση

Ο Τόμας Τούχελ κατάφερε στην πρώτη του σύγκρουση με τον Ζοσέ Μουρίνιο στους πάγκους της Πρέμιερ Λιγκ να πάρει τη νίκη με το 1-0 της Τσέλσι επί της Τότεναμ και «έκλεψε» από τον Πορτογάλο κόουτς και την αμυντική επίδοση που είχε σημειώσει εκείνος στους «μπλε» πριν από 16,5 χρονια! 



Τον νίκησε και... του πήρε και την αμυντική επίδοση

Ο Ζοσέ Μουρίνιο για πρώτη φορά στα χρονικά της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ χάνει back-to-back εντός έδρας ματς πρωταθλήματος και μετά το πέρασμα της Λίβερπουλ από το Λονδίνο με το 3-1, ήρθε και η πρώην του, Τσέλσι, να πάρει νίκη με το τελικό 1-0. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός αν και είδε αντίδραση από την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, υποτάχθηκε στους «μπλε» και τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος κατάφερε να του θυμίσει τον... παλιό του εαυτό.

Για την ακρίβεια, ο νυν κόουτς της Τσέλσι κατάφερε στα τρία πρώτα του παιχνίδια ως προπονητής του λονδρέζικου κλαμπ, με Γουλβς, Μπέρνλι και Τότεναμ να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα, κάτι που σε τέτοιο αριθμό αγώνων στο ξεκίνημα της θητείας του στην Τσέλσι είχε κάνει μονάχα ο Μουρίνιο. 

Αυτή η επίδοση, επίσης τριών αγώνων, είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2004, στην πρώτη θητεία του «Μου» στο «Στάμφορντ Μπριτζ». 

Κώστας Ζάλιαρης