Τέσσερα χρόνια από τη μέρα που ο Αζάρ διέλυσε την Άρσεναλ (vid)

Ο Εντέν Αζάρ μια τέτοια ημέρα το 2017 σε ντέρμπι με την Άρσεναλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έκλεψε όλη την παράσταση με το απίθανο σόλο, τον τρόπο που σμπαράλιασε την άμυνα των «κανονιέρηδων» και το πλασέ που έκανε στο δεύτερο από τα τρία γκολ της ομάδας του (3-1). 



Τέσσερα χρόνια από τη μέρα που ο Αζάρ διέλυσε την Άρσεναλ (vid)

Ο Βέλγος σούπερ σταρ μπορεί να βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές πλέον στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφού θα μείνει ξανά εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα, ωστόσο, όταν θα θυμάται όσα έκανε με την μπλε φανέλα, θα χαμογελάει πλατιά και συνεχόμενα. 

Στις 4 του Φλεβάρη του 2017, σε ντέρμπι με την Άρσεναλ, αφού πρώτα ο Μάρκος Αλόνσο είχε ανοίξει το σκορ με κεφαλιά και προτού ο Φάμπρεγας πετύχει το τρίτο γκολ της Τσέλσι με λόμπα, ο Αζάρ είχε σκοράρει με ένα πραγματικό... έργο τέχνης. 

Παίρνοντας τη μπάλα από το χώρο του κέντρου, έκανε έναν πρώτο ελιγμό στον Κοσιελνί και το... άλογο δεν θα σταματούσε πουθενά. Ούτε καν στον Κοκλέν που έτρεξε να του βάλει κόντρα και έφτασε να κάνει σβούρες γύρω από τον εαυτό του και να πέφτει στο έδαφος. 

Κανείς και τίποτα δεν σταμάτησαν τον θρύλο των «μπλε» που πέτυχε ένα από τα ομορφότερα γκολ στα χρονικά της κόντρας της πρώην ομάδας του απέναντι στην Άρσεναλ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης