Έπιασε... 13άρι η Σίτι, εύκολα η Λέστερ (vids)

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με σκορ 2-0 από το Turf Moor φτάνοντας στις 13 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που τελευταία είχε πετύχει η Άρσεναλ πίσω στο 2002! Ξανά μόνη πρώτη η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ, με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Λέστερ της Φούλαμ στο Craven Cottage δίχως ιδιαίτερα προβλήματα.  



Έπιασε... 13άρι η Σίτι, εύκολα η Λέστερ (vids)

Με 13 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και εννέα στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε πανεύκολα από το πρώτο ημίχρονο στο τελικό 2-0 επί της Μπέρνλι στο Turf Moor και αποσπάστηκε ξανά στο +3 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η κεφαλιά – ψαράκι του Γκαμπριέλ Ζέσους στο 3ο λεπτό και η κοντινή προβολή του Στέρλινγκ στο 38' σε φάσεις που ξεκίνησαν αμφότερες από δεξιά από τα πόδια του Ριγιάντ Μαχρέζ έκαναν πολύ άνετο το βράδυ της Τετάρτης για το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα. Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη παραμένει η Μπέρνλι αφού ηττήθηκε και η Φούλαμ.

Στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στο Craven Cottage, η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ ηττήθηκε 2-0 από την Λέστερ που έκανε ακόμα πιο ισχυρή την παρουσία της εντός της πρώτης τετράδας της Πρέμιερ Λιγκ. Και οι «αλεπούδες», όπως οι «πολίτες» σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, με τον Μάντισον να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Αρχικά έκανε τη σέντρα για την κεφαλιά του Ιεανάτσο στο 17ο λεπτό κι έπειτα με ατομική ενέργεια κατάφερε να τραβήξει πάνω του διπλό μαρκάρισμα και να δώσει την κατάλληλη στιγμή στον Τζάστιν που πέρασε και τον τερματοφύλακα και έγραψε το τελικό 2-0.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης