Football League Preview

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών υποχρεώσεων η Football League επανέρχεται σε πλήρη δράση στο Νησί. Η Championship συνεχίζει δύο εβδομάδες μετά με την 6η αγωνιστική, ενώ οι δύο μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες που δεν σταμάτησαν λεπτό, προχωράνε κανονικά στην 7η αγωνιστική.



Football League Preview

Championship: 6η αγωνιστική (preview)

Δύσκολη αποστολή περιμένει την πρωτοπόρο Μπράιτον που πρέπει να περάσει από την έδρα της Μπρίστολ Σίτι, την ώρα που η δεύτερη Σαουθάμπτον θα υποδέχεται την Νότιγχαμ Φόρεστ. Την Πόρτσμουθ φιλοξενεί η Γουέστ Χαμ, ενώ Μπλάκπουλ και Λέστερ έχουν θεωρητικά πιο εύκολο έργο.


LeagueOne: 7η αγωνιστική (preview)

Η ΜΚ Ντονς δεν… θέλει να συμβιβαστεί με τη συγκατοίκηση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της LeagueOne και την ώρα που αυτή θα προσπαθεί να επικρατήσει της Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο πλαίσιο της 7η αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα ελπίζει σε «στραβοπάτημα» της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!


LeagueTwo: 7η αγωνιστική (preview)

Η Κρόουλι συνεχίζει το… χαβά της, αφού παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και παρά το «στρίμωγμα» με τις Ρόδεραμ και Μόρκαμ, φροντίζει να σκοράρει για να διατηρήσει το πλεονέκτημα έναντι των διεκδικητών της κορυφής. Σήμερα, έχει την ευκαιρία να αποκτήσει περισσότερη άνεση στο πρώτο σκαλί…