Εποχή Τούχελ στην Τσέλσι!

Από το απόγευμα της Τρίτης η Τσέλσι μπαίνει σε νέα εποχή και ο Τόμας Τούχελ είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής της ομάδας στη θέση του Φρανκ Λάμπαρντ. Ντεμπούτο για τον Γερμανό κόουτς απέναντι στην Γουλβς το βράδυ της Τετάρτης. 



Εποχή Τούχελ στην Τσέλσι!

Ο Τούχελ έναν μήνα μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν όπου ανέλαβε στη θέση του ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, βρίσκει άμεσα τον νέο ποδοσφαιρικό του σταθμό και αυτός είναι στο Λονδίνο και στο «Στάμφορντ Μπριτζ». 

Προκειμένου να καταφέρει να... αφυπνίσει τους Βέρνερ και Χάβερτς που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έδωσε το ok για τον Τούχελ που είναι Γερμανός και θα προσπαθήσει να τους δουλέψει περισσότερο και καλύτερα απ' ότι φαίνεται ότι το έκανε ο Λάμπαρντ μέχρι πρότινος. 

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο νέος κόουτς της Τσέλσι έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2022 με οψιόν επέκτασης γι' ακόμα ένα έτος. 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τσέλσι για την εμπιστοσύνη σε μένα και το επιτελείο μου, σέβομαι απόλυτα τη δουλειά που έκανε ο Φρανκ Λάμπαρντ και την κληρονομιά που άφησε πίσω του. Ανυπομονώ να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα και να βρεθώ στο πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα σε ολόκληρο το ποδόσφαιρο. Είμαι ευγνώμων στην Τσέλσι που με επέλεξε» είπε ο Τούχελ. 

Κώστας Ζάλιαρης