Ο Λάμπαρντ έδειξε τον τρομερό του χαρακτήρα με την αποχαιρετιστήρια δήλωση (pic)

Αν και το εξέφρασε το παράπονό του για τον χρόνο που θεωρεί ότι δεν του δόθηκε τη φετινή σεζόν, ο Φρανκ Λάμπαρντ αποχαιρέτησε την Τσέλσι... προς το παρόν, με μια δήλωση γεμάτη σεβασμό, ειλικρίνεια και ευγνωμοσύνη προς τον σύλλογο! 



Ο Λάμπαρντ έδειξε τον τρομερό του χαρακτήρα με την αποχαιρετιστήρια δήλωση (pic)

Ο πρώην, πλέον, κόουτς; των «μπλε» του Λονδίνου έχοντας απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία του κλαμπ έπειτα από 18 μήνες θητείας λόγω και της πολύ κακής πορείας της ομάδας από τον Δεκέμβρη και μετά, έγραψε χαρακτηριστικά για την αρνητική εξέλιξη: 

«Ήταν τεράστιο προνόμιο και τιμή να είμαι προπονητής της Τσέλσι, ενός κλαμπ που έχει παίξει τόσο σημαντικό κομμάτι στην ζωή μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την τρομερή στήριξη που απόλαυσα αυτούς τους 18 μήνες της θητείας μου ως προπονητής. Θέλω να ξέρουν πόσο σημαντικό ήταν αυτό για μένα.

Όταν ανέλαβα αυτή την πρόκληση γνώριζα τις δυσκολίες που θα προέκυπταν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα.

Είμαι περήφανος για όσα καταφέραμε και είμαι περήφανος που αναδείχθηκαν παιδιά από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα και έπαιξαν καλά. Είναι το μέλλον του συλλόγου.

Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν είχα το χρόνο αυτή τη σεζόν να πάμε την ομάδα πιο μπροστά και να φτάσουμε στο επόμενο επίπεδο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.Αμπράμοβιτς, τη διοίκηση, τους παίκτες, το προπονητικό τιμ, όλους στον σύλλογο για την δουλειά και την αφοσίωση, ειδικά σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες.

Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία για το μέλλον».

 

Κώστας Ζάλιαρης